Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: vypnutí zvuku na internetu [vyřešeno]  (Přečteno 2775 krát)

iONEka

• Návštěvník
vypnutí zvuku na internetu [vyřešeno]
« kdy: 15 Března 2010, 20:47:07 »
Zdravím. Při sledování filmů nebo poslechu muziky online se mi stává, že se mi v průběhu přehrávání vypne zvuk. Je to pouze zvuk na internetu, jinak na počítači normálně běží, icq kuká... Pomůže restart, ale to mě 3x během filmu vážně nebaví. Ocenila bych radu a polopatický přístup, anžto jsem lamka ;) (verze ubuntu 9.10)
Děkuju, iONEka
« Poslední změna: 21 Března 2010, 12:01:39 od Tadeáš Pařík »

arrange

• Závislák
  • "jdu s hlavou vztyčenou..."
Re: vypnutí zvuku na internetu
« Odpověď #1 kdy: 15 Března 2010, 20:59:10 »
1 Pokud žádná jiná aplikace (program) než "poslech muziky online" neběží, tak se to stává taky?
2 Sledování filmů = např. youtube? Nebo jaké?
3 Poslech muziky online = online radio? Můžeš tu dát příklad takového rádia, u kterého se to děje?

(A odpovědi prosím polopaticky  :))
http://www.openstreetmap.org - mapy celého světa "wiki style"

iONEka

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 15 Března 2010, 21:04:48 »
Filmy sleduju na sleduj.org, muzika většinou youtube. Občas třeba česká televize, neřekla bych že na to mají vliv prohlížené stránky, páč jakmile se to jednou vypne, nejde to nikde. Někdy pomůže pustit to v jiném prohlížeči, ale tam se většinou po chvíli vypne taky.

arrange

• Závislák
« Odpověď #3 kdy: 15 Března 2010, 21:13:38 »
OK, takže flash.

Pokud žádná jiná aplikace (program) než "poslech muziky online" (= prohlížeč) neběží, tak se to stává taky?

iONEka

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 15 Března 2010, 21:14:12 »
taky.

arrange

• Závislák
« Odpověď #5 kdy: 15 Března 2010, 21:23:56 »
Hmm. Tak tomuhle ty tedy říkáš "polopatě".  ;D

Otevři si nějaký krásný film na sleduj a pak k jeho přehrání použij návod od petrakise
http://forum.ubuntu.cz/index.php?topic=38466.0
(pozn. - není třeba čekat, až se film nahraje celý)

Pozoruješ ten stejný problém se zvukem?

iONEka

• Návštěvník
« Odpověď #6 kdy: 15 Března 2010, 21:36:16 »
No to těžko říct, poňváč momentálně zvuk šlape i normálně. Takže to můžu zkusit až se mi to tu zase zhroutí, ale to může bejt třeba až zejtra. Každopádně díky za snahu, já to tady budu co nejvíc pokoušet a až to nastane, budu se řídit Tvojí radou a dám vědět jak to dopadlo ;) díky!

mosqa

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #7 kdy: 15 Března 2010, 22:49:45 »
s flashom sa to stava dost casto ze prestane pracovat korektne, riesenim moze byt aj pouzitie prehliadaca google chrome, ktory obsahuje spravcu vlastnych procesov [shift+esc] takze netreba restartovat cely prehliadac, staci len ukoncit proces flash pluginu [shockwave] a refreshnut stranku co je otazka asi sekundy..pri filmoch to asi bude stale dost vadit takze bude lepsi ten postup so sledovanim z /tmp, ale na youtube a podobne je to praktickejsie ako stale restartovat cely firefox alebo pustat 3minutove videa z /tmp
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

iONEka

• Návštěvník
« Odpověď #8 kdy: 15 Března 2010, 23:34:17 »
Ono právě nestačí restartovat prohlížeč, natož jenom aktualizovat. Musím restartovat počítač. Používám Google chrome.
A teď babo raď  ;D

mosqa

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #9 kdy: 16 Března 2010, 00:12:06 »
a skusala si to so zabitim len flashu? v chrome stlac shift+esc, najdi tam shockwave a ukonci ho..po refreshi by sa to malo zase normalne nacitat - aspon u mna to vzdy zaberie..
AMD Athlon X2 4850e; GIGABYTE MA78GM-DS2H; IGP ATI HD3200; 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 KINGSTON BOX; WD 6400AAKS; SAMSUNG SpinPoint F1 HD322HJ; SAMSUNG SH-S223F SATA; squeezy

iONEka

• Návštěvník
« Odpověď #10 kdy: 17 Března 2010, 18:20:39 »
mosqa: Díky moc! Zabralo! To jsem teda ani nečekala že to bude tak jednoduchý :D
Děkuju, hoši;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.