Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Stardict nenabízí možnost češtiny v full-text translation  (Přečteno 1761 krát)

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Ubuntu 10.04, stardict 3.0.1-6
nainstalované balíky:
Kód: [Vybrat]
stardict, stardict-common, stardict-english-czech, stardict-gtk, stardict-plugin, stardict-plugin-espeak, stardict-plugin-festival
Kód: [Vybrat]
rovano@panter:/usr/share/stardict/dic$ ls
czen.dict.dz  czen.idx czen.ifo  encz.dict.dz encz.idx  encz.ifo
Ať vyberu možnost u full-text trabslation online slovníku Google nebo jinou, stále tam mám tytéž nabídky. Začíná to arabštinou a končí španělštinou. Češtinu to vůbec nenabízí. Povolil jsem a registroval i account na dict.stardict.org.
Po kliknutí na tlačítko Translate to napíše vždy jen Not found!

Sken a tak funguje z/do češtiny.

Ještě podotknu, že jsem tento program nikdy dřív nepoužíval(kdyby to byla nějaká prkotina). Četl jsem návod na wiki a starší témata, ale ani jedno neřešilo tento problém.

A nakonec nerozumím ani tomu kde je input pole pro vložení textu na www.stardict.org.

[attachment deleted by admin]
« Poslední změna: 08 Dubna 2010, 14:13:01 od Rovano »
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

aloisam

• Host
Re: Stardict nenabízí možnost češtiny v full-text translation
« Odpověď #1 kdy: 08 Dubna 2010, 15:28:52 »
vlevo ;)

já teda stardict používám jen na sken.. Každopádně ten full-text translation, nejde česky ani v 9.10..

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #2 kdy: 08 Dubna 2010, 15:31:32 »
vlevo ;)

já teda stardict používám jen na sken.. Každopádně ten full-text translation, nejde česky ani v 9.10..
A v 9.04 to třeba šlo?
Jo ty pole se mi předtím nějak divně načetli a nešlo tam nic vkládat. Už to fachá :)

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

aloisam

• Host
« Odpověď #3 kdy: 08 Dubna 2010, 15:44:19 »
nevím. Dokumenty stahuju jen anglický, a přestože nejsem žádnej angličtinář, tak dávat je do nějakýho translátoru, je pokus o sebevraždu. :) A webový stránky, kterým vůbec nerozumím, prostě přeženu rovnou přes ten google, nebo babel fish..

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
« Odpověď #4 kdy: 08 Dubna 2010, 16:12:03 »
Potřeboval jsem to hlavně z CZE do EN :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.