Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: uprava zavadzaca  (Přečteno 988 krát)

PatriQeso

• Návštěvník
uprava zavadzaca
« kdy: 17 Června 2010, 15:34:20 »
tak linux mam už nainštalvoaný a teraz by som chcel upraviť zavadzač mam dualboot a pri prihlasovaní do systemu by som chcel mať v zavadzači iba windows a linux a linux save mode teraz tam mam ešte nieake zbytočnosti a chcel by som ich dať preč len neviem ako.
Mám Kubuntu 10.04 LTS diky za rady  :P

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
Re: uprava zavadzaca
« Odpověď #1 kdy: 18 Června 2010, 09:46:26 »
Aké zbytočnosti?

PatriQeso

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 18 Června 2010, 12:47:44 »
Aké zbytočnosti?

nieaký memtest a tak a ja to tam nechem mať a ešte by som tam chcel vložiť aj nieaké pozadie lebo teraz tam mám takú čienu tabuľku iba.
pripomínam že mám Kubuntu a nie Ubuntu . ;)

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #3 kdy: 18 Června 2010, 13:11:38 »
Ehmmm...
ta "čierna tabulka" je v pořádku; chtít po zavaděči nějaké barevné pozadí je dle mého soudu tutální chujovina. A memtest není nesmysl.

Ještě dodám, že ta "čierna tabulka" nemá de facto nic společného s instalovanými operačními systémy. Pokud chceš dualboot (resp. multiboot), tak se bez něčeho takového prostě neobejdeš. To je jako bys vyžadoval např. BIOS v 3D s hudbou na pozadí.
« Poslední změna: 18 Června 2010, 13:14:24 od mka »

PatriQeso

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 18 Června 2010, 17:56:42 »
ale ja viem že sa to dá len neviem ako v škole mame tiež dualboot je tam XP a Mandrake a normalne tam je pekne pozadie ked sa prihlasujem do systému a viem že sa dá upraviť aj tá ponuka aj mi to učiteľ hovoril ako to spraviť ale som zabudol ako nato  ??? ???

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.