Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problem s LCD Samsung 940BW pri bootovani a vypinani  (Přečteno 1293 krát)

Samuel Gordon

• Návštěvník
Problem s LCD Samsung 940BW pri bootovani a vypinani
« kdy: 17 Listopadu 2006, 11:28:50 »
Mam takovy celkem zvlastni problem s monitorem Samsung 940BW pri nabihani a vypinani systemu. Jeste nikdy jsem nic takoveho nevidel. Obcas (resp. temer vzdy ale nekdy jenom pri bootu, nekdy pri vypinani, nekdy pri obou) mi misto obrazovky s (K)ubuntu obrazovka zcerna a jakoby sel nejaky uplne spatny signal z graficke karty, se mi objevi takove pruhy ktere se stahnou do horni leve poloviny obrazovky a tam zustanou. Nekdy jsou ty pruhy do cervene, nekdy do zelena, nekdy do seda. Pri tomto stavu se vubec nemuzu dostat do menu monitoru. Jednou se mi i stalo, ze se po sekunde na monitoru stridali RGB ctverce, zluta barva, seda barva. Monitor mam pripojeny pres DVI. Zacalo mi to delat az pri prechodu (nova instalace) na Edgy. Dapper v pohode. A nakonec mozna to nejpodstatnejsi - male video s prikladem, protoze tak jak jsem to slovne popsal to neni uplne presne hacking-vision.wz.cz/PICT5986.MOV Predem vsem dekuji moc za pomoc.

Milhouse

• Moderátor
  • Závislák
Problem s LCD Samsung 940BW pri bootovani a vypinani
« Odpověď #1 kdy: 17 Listopadu 2006, 11:34:08 »
To vypada jak vybuch atomovky. :) Ne, kdybych todle mel ja, odhadoval bych to na chybu HW nebo kabelu. To, ze se to objevilo az u EE je divne. Zkuste to pustit z live, nebo na upne jinem monitoru atd.

N. Á. V. O. D. Y.
 "...naše práce není vidět, ale je důležitá!"

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.