Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Po instalaci Mozzila doplňku nefunguje prohlížeč  (Přečteno 1186 krát)

Gecco

• Návštěvník
Po instalaci Mozzila doplňku nefunguje prohlížeč
« kdy: 13 Června 2010, 00:48:17 »
Dobrý den, prosím, opět poraďte,  Chtěl jsem v nové instalaci rozchodit videa na Idnes a aktualne.cz, a tak jsem stáhl doporučovaný doplněk na www.czzilla.cz Flash Video Downloader (Youtube Downloader). Už jsem udělal větší pitomosti, ale toto jsem nečekal. Firefox od toho okamžiku nelze spustit.

Nainstaloval jako pomocný prohlížeš seamonkey. Veškerou mozilu smazal a zkusil nainstalovat, přesněji stáhnout znovu do připravené složky, ale nějak jsem zapoměl jak ji spustit.

Děkuji za odpověď

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Po instalaci Mozzila doplňku nefunguje prohlížeč
« Odpověď #1 kdy: 13 Června 2010, 08:32:19 »
Normalne si nechaj tu co mas v systeme ale chod do /home/tvoje_prihlasovacie_meno a tam stlac ctrl+H. Tymto sa ti zobrazia skryte subory/adresare. Najdi .mozilla a prekopiruj(odzalohuj) si ho. Z povodneho umiestnenia ho zmaz a spusti znovu FF. Mal by nabehnut s default nastavenim. Ak sa ti to podari mozes vyskusat znovu nakopirovat to stare nastavenie(.mozilla) a odmazat iba /home/tvoje_prihlasovacie_meno/.mozilla/firefox/dajaky_nazov.default/ polozku extensions, co by mali byt doplnky.
Lenovo Ideapad Slim 5 Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Gecco

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 13 Června 2010, 10:02:27 »
Děkuji moc. Ale potřeboval bych to poněkud polopaticky, například netuším co rozumíte zkratkou FF  (Ze by to byl firefox?)

Gecco

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 13 Června 2010, 10:08:12 »
Ještě prosím, jak to odzálohovat, a to včetně poštovního klienta Evolution. Z příručky Ubuntu 8.10 to asi je nad mé chápání. Děkuji za pochopení.

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #4 kdy: 13 Června 2010, 16:10:39 »
Ano FF je firefox. Ta zaloha. Hore v menu Miesta-domovsky priecinok, otvori sa ti to "/home/tvoje_prihlasovacie_meno". Tam bud stlacis ctrl+H alebo hore v menu "zobrazit-zobrazit skryte subory". Tymto sa ti zobrazia skryte subory/adresare(tie s . na zaciatku). Najdes si adresar .mozilla a bud ho premenujes alebo prekopirujes inam. Potom ten povodny zmazes. Ked teraz spustis Firefox tak sa ti spusti uplny zaklad tak ako po instalacii.(ziadne doplnky, ziadne nastavenia). Tymto sposobom(prekopirovanim .mozilla) si mozes odzalohovat cele nastavenie firefoxu.
Co sa tyka evolution, tak to odzalohujes tak ze ho spustis a tam das "subor-zalohovat nastavenia". Vyberies si kam zalohovat a ako sa ma volat zalohovany subor. To je vsetko. Obnovys ho v "subor-obnovit nastavenia.
Lenovo Ideapad Slim 5 Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Gecco

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 20 Června 2010, 09:59:36 »
Děkuji, už to pracuje jak má

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.