Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Instalace google earth pomozte prosím  (Přečteno 1197 krát)

Jirak

• Host
Instalace google earth pomozte prosím
« kdy: 26 Června 2010, 21:27:48 »
Ahoj, na foru jsem se dočetl dost informací ohledně instalace google earth, instalaci jsem provedl snad 10x pokaždé jinak, nyní mám instalován google earth pomocí    
         1)   medibuntu - GE  se spustí ale nezobrazuje se mapa země pouze hranice s býlím pozadím země
         2)   instalace přez terminál  google earth .bin - GE se spustí a než se stačí načíst mapa tak se GE ukončí

( výpis terminálu při instalaci  :

Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing Google Earth for GNU/Linux 5.0.11337.1968..............................................................
loki_setup: Suspect size value for option option

loki_setup: Suspect size value for option option  (INSTALUJE SE)

Installing mimetypes...
Installing desktop menu entries...
Installing desktop icon...  (INSTALACE PROBĚHLA V POŘÁDKU)

(SPUŠTĚNÍ GOOGLE EARTH - APLIKACE..INTERNET..GE)

Warning: Unable to create prefs directory '/home/jarda/.googleearth'. File exists.
./googleearth-bin: relocation error: /lib/i686/cmov/libssl.so.0.9.8: symbol BIO_test_flags, version OPENSSL_0.9.8 not defined in file libcrypto.so.0.9.8 with link time reference

GE se ihned sám ukončí.
poradte jak dál, zkoušel jsem snad vše díky moc

« Poslední změna: 26 Června 2010, 21:29:52 od Jirak »

phplus

• Stálý člen
  • **
  • MSI ATI Radeon 7860, NVIDIA GeForce GTX 650
Re: Instalace google earth pomozte prosím
« Odpověď #1 kdy: 26 Června 2010, 22:04:06 »
jednak bych Ti doporučil se naučit česky, příspěvek se nedá číst. Co se týče instalace Google Earth tak si přečti, co Ti píše PC. Nevím, co vše si zkoušel, vše je široký neurčitý pojem.

gefo

• Aktivní člen
  • *
Re: Instalace google earth pomozte prosím
« Odpověď #2 kdy: 27 Června 2010, 19:39:41 »
Mal som presne taký istý problém,ktorý som sa snažil riešiť tu http://forum.ubuntu.cz/index.php/topic,34789.0.html.Momentálne používam staršiu verzui GE 4.2...
Linux Mint 17 Cinamon 64-bit; CPU Intel Core i5; RAM 4GB DDR3, VGA geforce GTS 450; MB ASUS P7H55-M

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.