Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Opera-záložky- Vyřešeno  (Přečteno 1542 krát)

min25

• Aktivní člen
  • *
Opera-záložky- Vyřešeno
« kdy: 09 Července 2010, 10:47:22 »
Zdravím,
delší dobu nemohu přijít na to proč jinak skvělá Opera si sama doplní u složek se záložkama na konec písmeno v závorce >:( Trochu je to vidět v příloze. Ve správci záložek je všechno ok! Jenom pokud otevřu menu se záložkama je to u většiny složek i u některých záložek samotných. Prosím dělá to taky někomu, nebo je to jenom u mě? Používám LL a Operu 10.60, ale dělalo mi to samé i s KK a Operou 10.5. Za odpověď předem děkuji
http://www.ulozto.cz/5286398/p1010001.jpg

[attachment deleted by admin]
« Poslední změna: 09 Července 2010, 20:08:59 od min25 »

min25

• Aktivní člen
  • *
Re: Opera-záložky
« Odpověď #1 kdy: 09 Července 2010, 18:43:12 »
To fakt nikdo operu nepoužívá ???

donny

• Závislák
« Odpověď #2 kdy: 09 Července 2010, 19:17:22 »
Používá, jen ne všichni sedí celý den u Ubuntu fóra. Jak je na obrázku vidět, jedná se o podtržená přístupová písmenka, která mají usnadnit přístup k záložkám pomocí klávesnice. Je to něco podobného jako Soubor - Upravit - Zobrazit - atd. Pokud se z názvu nedá použít již zádné písmenko z názvu (všechna jsou obsazená), tak se do závorky za název záložky doplní nějaké jiné písmenko, které ještě u jiné záložky nebylo použíto.

It's not a bug, it's a feature.
archlinux @ i7-6700/GTX1080 8G/32G DDR4/.5TB NVMe/WD RED 3TB | Raspbian 8 @ Raspberry Pi
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better!

min25

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 09 Července 2010, 20:08:06 »
Používá, jen ne všichni sedí celý den u Ubuntu fóra. Jak je na obrázku vidět, jedná se o podtržená přístupová písmenka, která mají usnadnit přístup k záložkám pomocí klávesnice. Je to něco podobného jako Soubor - Upravit - Zobrazit - atd. Pokud se z názvu nedá použít již zádné písmenko z názvu (všechna jsou obsazená), tak se do závorky za název záložky doplní nějaké jiné písmenko, které ještě u jiné záložky nebylo použíto.

It's not a bug, it's a feature.
Moc díky za vysvětlení :) Taky mě to mohlo napadnout, ale zmátlo mě že u Windows verze Opery to není a nejsou tam ani přístupová písmenka. Možná to bude tím že se v oknech nepředpokládá ovládání klávesnicí :)
Ještě jednou děkuju a K+

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.