Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Uprava fotografie...  (Přečteno 1335 krát)

semir0001

• Návštěvník
Uprava fotografie...
« kdy: 29 Prosince 2010, 13:10:57 »
Pozdravujem..Chlapi prosim vas poznate program pre linux podobny Photo dvd Maker pre win...??
Vopred dakujem..!!!

pacholik

• Závislák
Re: Uprava fotografie...
« Odpověď #1 kdy: 29 Prosince 2010, 16:59:55 »
jako třeba tohle ?

funk

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 29 Prosince 2010, 21:05:41 »
Ahoj, nevim sice co je Photo dvd Make, ale predpokladam, ze neco takoveho:
http://goo.gl/n9fan

P.

vasicekabc

« Odpověď #3 kdy: 30 Prosince 2010, 11:27:49 »
Photo DVD maker je jedna z věcí, které mi na linuxu chybí a hledám už nejméně rok plnohodnotnou náhradu, zatím bezvýsledně. Řeším to tak, že v nějakém programu udělám fotoprezentaci a v jiném vytvořím menu a ostatní náležitosti, v dalším pak vypálím. Nic moc. Používám dle konkrétní potřeby DeVeDe, Avidemux, ManDVD, Mistelix, QDVDauthor, Pitivi, Bombono.
Teď zkusím co navrhuje Funk, uvidíme. Každopádně jsem pátral na všech možných zahraničních fórech a nic, v čem bych udělal alespoň trochu profi vypadající DVD prezentaci se systémem menu, šablonami, popisky, hudbou a efektními přechody za pár minut jsem nenašel. Je hrozné, když se s tím dělám v několika aplikacích několik hodin a stejně výsledek není nic moc. Tak třeba toto bude dobrá aplikace.

vasicekabc

« Odpověď #4 kdy: 30 Prosince 2010, 12:57:26 »
Letmým pohledem se zdá, že Photofilmstrip umí jen nejzákladněji poskládat fotky do prezentace bez širších možností, Imagination toho umí trochu víc, ale chybí věci jako přizpůsobení zvuku snímkům a naopak. Také přechody fotek jsou omezené (vzhledem k tomu, co umí DVD maker), o možnostech popisků a titulků nemluvě. A pokud už bude vyhovat vytvořená prezentce, nezbývá než do dvd menu ji poskládat opět v jiné aplikaci. Opravte mě, pokud se mýlím, ale tyto funkce jsem nenašel. A různé animace třeba textů v obrazovce s dvd menu? To vážně nevím jak docílit.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.