Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Vypnuta klavesnice v X [vyresene]  (Přečteno 826 krát)

Trhan72

• Návštěvník
Vypnuta klavesnice v X [vyresene]
« kdy: 28 Srpna 2010, 12:16:07 »
Prosim o radu s nasledujicim problemem. V X (gnome) mam vypnutou klavesnici, nereaguje ani na stisk caps lock, num lock, proste nic. V textovem prostredi vse funguje jak ma. Nemuzu prijit jak ji zapnout. Pobavi vas ze mi ji zamknula kocka ktera se rada vali na klavesnici a to byla zamknuta :-(
« Poslední změna: 28 Srpna 2010, 18:31:52 od Trhan72 »

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Vypnuta klavesnice v X
« Odpověď #1 kdy: 28 Srpna 2010, 12:25:31 »
Nereaguje v X alebo v gnome. Ak v X tak sa neda ani prihlasit v GDM ak v gnome tak prestane ist az po prihlaseni.
Ak je to iba v gnome tak by malo stacit odstranit(resetnut) nastavenia gnome. Zmazat/premenovat adresar .gnome2
Lenovo Ideapad Slim 5 Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Trhan72

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 28 Srpna 2010, 12:51:03 »
Nefunguje v gnome, jine graficke prostredi nemam. Prejmenovat .gnome2 nepomohlo  :(

Trhan72

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 28 Srpna 2010, 16:13:35 »
Tak jsem na to nakonec prisel, nevim jak se ji to poovedlo pri zamcene klavesnici, ale v predvolby klavesnice, zpristupneni, byla oznacena volba "vypnout kombinace klaves jednom prstem pri soucasnem stisku dvou klaves"

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.