Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: vlc - fullscreen na enter  (Přečteno 1511 krát)

makak

• Aktivní člen
  • *
vlc - fullscreen na enter
« kdy: 30 Srpna 2010, 21:07:20 »
Nastavil som si skratku fullscreen mode na enter a funguje...problém je v tom, že funguje VŽDY ak je zapnutý vlc player - aj keď je v pozadí. To znamená ak napr. pozerám video a počas toho mi napíše niekto na ICQ - kde používam enter na odoslanie správy - a idem mu odpísať, pri každom stlačení enteru mi miesto odoslania správy maximalizuje vlc player. A to aj keď je minimalizovaný do tray.

Ak stlačím druhý enter (pri numpade), ktorý je tiež nastavený ako skratka na fullscreen, toto mi nerobí a funguje tak ako má.

Chcem teda aby mi enter fungoval ako aktivácia fullscreenu iba vtedy, ak je vlc v popredí. Takáto vec sa ťažko gúgli, tak mi s tým, prosím, pomôžte.

aloisam

• Host
Re: vlc - fullscreen na enter
« Odpověď #1 kdy: 30 Srpna 2010, 22:39:40 »
a to máš nastavený kde, v Gnome? Jsem teď pokusně změnil klávesovou zkratku pro fullscreen přímo ve VLC, z default f na Enter, a funguje to přesně tak jak chceš..

makak

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 31 Srpna 2010, 10:49:43 »
Mám Gnome (Ubuntu LL).
Skúšal som prestaviť skratku na "f", vtedy to nerobilo. Keď som to nastavil späť na enter, tak to zas robí...

Petr R.

• Aktivní člen
  • *
  • ...
« Odpověď #3 kdy: 31 Srpna 2010, 11:26:54 »
A píšeš to do sloupce Hotkey nebo Global?
Hotkey - jen ve VLC
Global - Všude
Podle mě máš enter (i) ve Global a to je (celý) problém.
Ubuntu 11.10 "Oneiric Ocelot" | Oddíly (ext 4): /, /home, /www | PC Intel | Linux user #482261

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.