Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Černá obrazovka  (Přečteno 753 krát)

Mirgeee

• Návštěvník
Černá obrazovka
« kdy: 01 Září 2010, 22:22:40 »
Zničeho nic mi zčernala obrazovka, monitor nemá signál ani po restartu; používal jsem nVidia driver, GeForce 8600 GT... Jenom jsem se díval na flashový video. Určitě to není chyba v monitoru (jehož ostatní vstupy fungují) a pravděpodobně to bude něco s driverem. Jen nevím, jak mám cokoli změnit, když bez monitoru jsem úplně slepej. Je jasný, že jinak vše funguje jak má, podle kontrolky HDD poznám, že se můžu přihlásit a po samotném zčernání jsem slyšel zvuk, sic se několikrát seknul.
Díky moc za jakoukoli pomoc!
« Poslední změna: 01 Září 2010, 22:34:59 od Mirgeee »

rejže

• Aktivní člen
  • *
Re: Černá obrazovka
« Odpověď #1 kdy: 01 Září 2010, 23:12:53 »
A nemohla odejít grafika? Zkoušel jsi jinej monitor? Případně grafiku v jinym stroji? Tedy pokud možno. :-\
Acer Switch alpha12 core i3,128GB ssd

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
« Odpověď #2 kdy: 02 Září 2010, 12:02:47 »
Jestli je "černá" i při nabíhání počítače (BIOS, GRUB), tak to nemůže být nVidia driverem, protože ten ještě není zaveden. Tedy nejspíš klekla grafárna + možná něco dalšího na chipsetu.

Mirgeee

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 02 Září 2010, 16:03:57 »
Máte pravdu, asi odešla grafárna... Nechápu, jak jsem si mohl myslet že to je driverem :) Samozřejmě když zkusím graf. k. k notebooku, taky vůbec nereaguje. Je to jasný. Tak jí asi povezu do servisu, nebo si musim najít brigádu koupit si novou :/

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.