Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Program pro střih videa m2t bez rekonverze  (Přečteno 2537 krát)

Enigma

• Aktivní člen
  • *
Program pro střih videa m2t bez rekonverze
« kdy: 31 Srpna 2010, 14:32:34 »
Na jednom stroji provozuji TV kartu v Linuxu a někdy i nějaký pořad nahraju, ten se uloží do m2t. Zajímalo by mě, jestli existuje nějaký takový program. Jde mi o vystříhání reklam (u pořadů z Novy a Primy) a uložení výsledku ve stejném formátu, v jakém je zdroj.

arrange

• Závislák
  • "jdu s hlavou vztyčenou..."
http://www.openstreetmap.org - mapy celého světa "wiki style"

Enigma

• Aktivní člen
  • *
Re: Program pro střih videa m2t bez rekonverze
« Odpověď #2 kdy: 01 Září 2010, 21:04:43 »
Dal jsem to na obě dvě fóra. Myslím si, že na každém fóru bude přecejen jiné složení uživatelů, takže můžu dostat jiné tipy zde a jiné tam.

Roman Vacho

• Moderátor
  • Závislák
Re: Program pro střih videa m2t bez rekonverze
« Odpověď #3 kdy: 02 Září 2010, 11:45:23 »
No nevím jak Kaffeine, ale s VLC jsem ukládal video i s dalšími "syrovými" daty. Koncovku si nepamatuju :D Potom jsem to prohnal přes Project-x (je v repu) a měl sem MPEG TS. Nebo to bylo už předtím?
Na m2t mám vyzkoušený Project-x. Pokud ho spustíš poprvé, jistě se zalekneš zdánlivé složitosti. Ale práce s ním je velmi jednoduchá. Jen se do něj dá požadovaný soubor a klik a už maká :)Potom jsem ještě našel v repu nějakej dekódovací program na Blu-ray co to má umět a na netu Opencaster.
Dále jsem to vždy prohnal přes Avidemux. Nevím už, jestli to jde rovnou sestříhat v těch programech na m2t nebo až poté. Výsledná kvalita byla chvalitebná. Ještě zkusím Gopchop jak píše Roman na Debian fóru.
« Poslední změna: 02 Září 2010, 11:50:28 od Rovano »
Vyřešená vlákna je vhodné uzavřít "Topic Solved" dole pod vláknem.

Prosím označit text kódu v editoru # pro lepší formátování textu případného výpisu. Děkuji.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.