Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: proc nejede touchpad?  (Přečteno 929 krát)

chodnik74

• Návštěvník
proc nejede touchpad?
« kdy: 01 Září 2010, 06:13:24 »
Dobrý den,
vcera jsem si nainstaloval ubuntu...v pohode vsechno jelo...pak jsem stahl vsechny aktualizace..vse jelo v pohode...nekolikrat restart..pohoda...pak sem pc vypl..ted ho rano zapnu a nejede touchpad..mam acer aspire 5740g...predtim jel touchpad normalne...dal se i tlacitkem vypnout..ted kdyz pouzivam to tlacitko na vypnuti a zapnuti touchpadu tak mi to system ukazuje obracene...kdyz dam vypnout tak se objevi vpravo nahore obrazek ze je zaonuty a opacne...jak touchpad znovu zprovoznit?co ho mohlo vyradit?dekuji za odpoved :)

EDIT:zkusil jsem v synapticu napsat touchpad...naslo me to balicek xserver-xorg-input-synaptics a ten sem odstranil...dal restart a ted touchpad jede,ale  porad mi system oznamuje spatne(opacne) jestli zapinam nebo vypinam touchpad...cim to bude?
« Poslední změna: 01 Září 2010, 06:54:20 od chodnik74 »

chodnik74

• Návštěvník
Re: proc nejede touchpad?
« Odpověď #1 kdy: 03 Září 2010, 16:56:35 »
touchpad jede...ale stále nejsem schopny vyřesit problem s tim obracenym zobrazovanim vprao nahore v indicatoru...jak to opravim?nebo lze nekde nastavit aby se neukazovalo oznamovani pro touchpad?

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Re: proc nejede touchpad?
« Odpověď #2 kdy: 04 Září 2010, 01:22:22 »
ja mam takisto touchpad a nikde mi to nic neukazuje :D
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.