Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: problem s operou 11  (Přečteno 1560 krát)

athos

• Návštěvník
problem s operou 11
« kdy: 29 Ledna 2011, 10:12:05 »
Zdravim

Hadam mi niekto z Vas pomoze. Takze najskor co mam za system mam ubuntu 10.04 . Opera je verzia 11 build 1176.  Ide o to ze ked zapnem operu chvilu mi ide asi mozno minutu a potom mi vypise chybove hlasky a jedine co potom mozem urobit je vynutene ju zavriet. Pise nieco ze s postovym klientom ci co ale ja ziadneho postoveho klienta nepouzivam. Este som vymazaval aj evolution. tak uz neviem v com je chyba. Pridavam obrazky prvy je ked vynutene vypnem opera napise mi tuto hlasku ked zapnem znovu operu a potom ten druhy ked to zamrzne. Ak to niekto vie vyriesit dakujem

[attachment deleted by admin]

Rover623

Re: problem s operou 11
« Odpověď #1 kdy: 29 Ledna 2011, 10:49:26 »
Zkusil bych vymazat nastavení Opery v /home

aaaaa

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #2 kdy: 29 Ledna 2011, 11:38:52 »
Než smažeš home, tak bych zkusil aktualizovat na nejnovější stable verzi 11.01 sestavení 1190.
Každopádně zkus operu sestřelit příkazem killall opera -s 9 a potom jí zkus znova spustit.

Speirs

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 29 Ledna 2011, 11:58:19 »
Nedošlo místo na disku? Chtělo by to opsat tu chybovou hlášku.
ThinkPad R500 s grafikou Ati, bohužel.

athos

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 29 Ledna 2011, 14:45:49 »
Tak so mto aktualizovam na 11.01 a zda sa ze to pomohlo uz nepise zatial ziadne chybove hlasky. Dakujem vsetkym za ochotu pomoct. Chyba bola asi v tom ked som preinstaloval notebook tak som tak buchol prvu operu aka bola a nepozrel som ci to nie je nejaka beta verzia. :)

Speirs

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 29 Ledna 2011, 17:50:26 »
To první hlášení se zobrazí vždycky, když je spuštěná opera na "pozadí" a pokoušíte se spustit novou, tedy, když například zavřete operu, okno zmizí, ale ještě pracuje na pozadí, a budete si chtít otevřít nové okno, tomu odpovídá i druhá chyba, kde je rada, restartovat počítač, mělo by stačit i odhlášení. Pravděpodobně nejde o vadu betaverze.
ThinkPad R500 s grafikou Ati, bohužel.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.