Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Klavesnica Genius Slim Star i820  (Přečteno 1195 krát)

paginko

• Návštěvník
Klavesnica Genius Slim Star i820
« kdy: 08 Července 2010, 20:42:19 »
ahojte vie mi niekto poradit mam problem s novou klavesnicou a to ten ze numericka klavesnica mi blbne raz ide potom prestane ist a ked vyberem usb prijimac s pc a vlozim spat tak ide chvilu vsetko. potom mi akoby vynechavaju znaky ked pisem hocico. ako by boli slabe baterky ale dal som do mysky aj do klavesnice nabijacie baterky a stale to iste neviem v com by mohol byt problem. neviete kde by som na to nasiel driver? teda aby to slapalo poriadne pod ubuntu???
« Poslední změna: 18 Února 2011, 08:20:32 od Anna Taliánová »

KiO

• Návštěvník
Re: klavesnica Genius slim star i820
« Odpověď #1 kdy: 10 Září 2010, 14:40:55 »
Mam rovnaky set Genius i820 a jedine co pozorujem je, ze obcas vynecha nejake pismenko (stlacim ale nanapise sa) - je to ale fakt iba obcas. Dolezite je aby nebola ziadna prekazka medzi vysielacom a klavesnicou/mysou. Mal som vysielac zastrceny zozadu v PC pod stolom a pismenka sa "stracali" v takej miere, ze sa to nedalo pouzivat. Odkedy mam vysielac vyvedeny predlzovacim kablom pod monitor (vidi na klavesnicu aj mys) je vsetko v poriadku.

PS: driver som ziadny specialny neinstaloval, dokonca aj MM tlacitka po namapovani v Gnome funguju bez problemov.
-=KiO=-

fuzadlo

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 10 Září 2010, 20:54:36 »
Tie nabíjacie batérie možu byť problém...majú len 1,2V ... klasické monočlánky 1,5V. Za týchto okolností sa zníži dosah a citlivosť zariadenia. Potom je tu rušenie na 2,4G od Wifi sietí a iných vysielacích zariadení. Doporučujem ti premerať priložené batérie voltmetrom, alebo kúpiť nové AAA. Ďalej ako ti už bolo poradené, umiestni vysielač do priamej viditeľnosti s klávesnicou a odlož mobil. Žiadny ovládač sa neinštaluje.
« Poslední změna: 18 Února 2011, 08:22:10 od Anna Taliánová »

paginko

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 11 Září 2010, 16:11:05 »
ano kupil som nove baterky a zacalo to slapat len stale som nevyriesil preco mi nejde numericka klavesnica aj stlacim na klavesnici Num Lock ale nic sa nerobi a ked som dal tie nove baterky tak akosi kratko vydrzia
« Poslední změna: 18 Února 2011, 08:23:00 od Anna Taliánová »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.