Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Thunderbird v 10.04 32bit a 10.10 64bit - různé verze, jeden profil; co s tím?  (Přečteno 1341 krát)

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
Zdravíčko,
tak si zase po čase s něčím nevím rady.
Standardně jednu na 10.04 32bit a k tomu jsem si teď na další oddíl místo starého a již nepoužívaného 9.10 nainstaloval 10.10 AMD64. To samo o sobě je bez problémů.
Nicméně pokud bych chtěl na novém 10.10 začít něco dělat, potřebuji přinejmenším sdílet poštu, tedy profil Thunderbirda. Fór je ovšem v tom, že na 10.04 je aktuální verze 3.0.8, tak na 10.10 je verze 3.1.4 a ta není s tou starší v něčem zcela kompatibilní, v důsledku čehož se mi v ní zobrazí pouze některé složky (účty) a je tudíž nepoužitelná.
Jako první řešení mě pochopitelně napadá nasadit na obou systémech natvrdo TB ve stejné verzi, ovšem tím zase ztratím nemalou výhodu automatických aktualizací a krom toho si nejsem jist, zda by i v takovém případě byly 32 i 64 bitová verze zcela kompatibilní.

Napadá někoho, jak to účinně a přitom čistě a elegantně vyřešit?

Předem všem děkuji...

djlj

• Aktivní člen
  • *
    • Italo.cz
Na starší Ubuntu nainstaluj ten nový Thunderbird. Že ho nebudeš aktualizovat snad přeci nevadí, ne? Stejně pokud tam budou aktualizace, tak na starší verze než bys tam měl...

Na architektuře v tomhle případě nezáleží.
« Poslední změna: 16 Října 2010, 17:59:06 od djlj »

mka

• Závislák
  • Chybovat je moje.
    • Příložany Cé Zet
No, zatím stejně jiné řešení nemám :-)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.