Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Děkuju!  (Přečteno 7622 krát)

Enigma

• Aktivní člen
  • *
Re: Děkuju!
« Odpověď #25 kdy: 06 Října 2010, 09:48:40 »
Já jsem po problémech s *Ubuntu na Debian přešel. Sice jsem si tam musel některé věci po instalaci udělat ručně, ale pak mi všechno šlo bez jakýchkoliv problémů. Co musím během provozu udělat, je tak akorát aktualizace. Na druhé straně, jsem neměl ty problémy, jaké jsem měl vždy jednou za půl roku s novou verzí.
Že někdo přejde z Ubuntu na Debian, no tak zjistil, že nepotřebuje, aby systém za něj všechno udělal.

GdH

• Moderátor
  • Závislák
    • GdH-Notes
« Odpověď #26 kdy: 06 Října 2010, 10:08:59 »
Aby bylo jasno - můj veselý příspěvek vůbec nebyl mířen proti Debianu a rozhodně neměl říci, že je dobrý jen na machrování :)

Pavel Půlpán

« Odpověď #27 kdy: 06 Října 2010, 12:54:28 »
Já bych Vám řekl, který distro je nejlepší, ale Vojta by mě zabil! :D

tomato

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #28 kdy: 06 Října 2010, 19:11:16 »
Co tředa úplně prozaický důvod pro Ubuntu - nemusím na něm dělat nic jiného, než ho používat..
V práci sedím u konzole se solarisem v podstatě celou dobu, takže si taky rád "zaklikám" :)

@Pavel Půlpán: luxusní text pod avatarem - nedalo mi to a musel jsem to hodit do gůůglu  ;D

LuciusMare

• Závislák
« Odpověď #29 kdy: 06 Října 2010, 19:19:58 »
Aby bylo jasno - můj veselý příspěvek vůbec nebyl mířen proti Debianu a rozhodně neměl říci, že je dobrý jen na machrování :)
Tak v tom případě omluv moji reakci, pochopil jsem to takhle :)
Citace
<Firzen> tak teď budu Číňan
<Firzen> tak uvidíme :D
Jabber: LuciusMare (zkroucenina) jabbim (tecka) cz

Pavel Půlpán

« Odpověď #30 kdy: 06 Října 2010, 19:23:03 »
V práci sedím u konzole se solarisem v podstatě celou dobu, takže si taky rád "zaklikám" :)

Ani nevíš, jak moc ti závidím... já bych v práci taky nejradši seděl u monitoru, na kterým by blikala jakákoliv konzole jakéhokoliv *nixového systému. :'(

@Pavel Půlpán: luxusní text pod avatarem - nedalo mi to a musel jsem to hodit do gůůglu  ;D

Maminka, pan režisér a Linus mají vždycky pravdu! :D

Spock lone wolf

• Aktivní člen
  • *
    • Hvozd - fotky přírody, foto zvířat
Děkuji za 10.10!
« Odpověď #31 kdy: 12 Října 2010, 20:08:46 »
Děkuji za Kubuntu 10.10!

A to myslím zcela vážně bez ironie po dvou letech používání Archlinuxu.
Bleeding edge distribuci jsem přestal zvládat kvůli nedotatku času a občasné nutné rollbacky a zkoumání problémů mě poměrně štvaly, navíc jsem byl nucen hledat zase něco s deb/rpm kvůli FlexiBee.
Poté co jsem Kubuntu opustil ne zrovna v dobrém po "vražedné" verzi s nedotaženým KDE 4.1 jsem řekl že zkusím novou 10.10 když už vyšla.
Instalace bez problémů, jediný problém se zvukovkou Audiophile, což je ale záležitost pulseaudio a stačilo ho odinstalovat.
Na co jsem ale doslova zůstal nevěřícně koukat je rychlost startu systému. Ještě se mi nestalo, abych měl nabootováno včetně KDE! za 5 sekund.
Takže za mě zatím velké plus.
Jo a fonty jsou super.

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #32 kdy: 12 Října 2010, 21:03:07 »
Arch je aj tak lepší.Akurát ako si spomínal ten čas....
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.