Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Připojení k bezdrátové síti přes tp link  (Přečteno 1742 krát)

Rencatko

• Návštěvník
Připojení k bezdrátové síti přes tp link
« kdy: 08 Října 2010, 16:38:44 »
Prosím o pomoc, koupila jsem si router k bezdrátové síti tp link model TL-WR34OGD,a nejde mi to vůbec nastavit. instalační cd mi neumožní nastavit  i když je to kompatibilní s linuxem . Pevná síť mi funguje, ale když jí zapojím do routeru tak už ne, vůbec nevím jak se to nastavuje abych mohla přepínat mezi bezdrátovou a normální sítí.Zkoušela jsem různé nápovědy, ale nefunguje to. Asi mi nic jiného nezbývá než si dát do počítače zpátky windows, protože s ubuntu mám pořád nějaké starosti.

Rencatko

• Návštěvník
Re: Připojení k bezdrátové síti přes tp link
« Odpověď #1 kdy: 11 Října 2010, 10:57:51 »
Tak jsem si nainstalovala novou verzi ubuntu, konečně se dostanu do záložky bezdrává síť. Přesto nevím jak mám nastavit bezdrátovou síť...co mám všechno vyplnit v síti přidat aby to fungovalo? Všechny známé údaje jsem vyplnila ale když dám použít nefunguje to. Přítel s notebookem s windowsem i mobilem se připojí normálně na ten router.
« Poslední změna: 25 Října 2010, 11:23:43 od Rencatko »

Rencatko

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 25 Října 2010, 11:24:05 »
Prosím pomozte

inuendo

• Aktivní člen
  • *
« Odpověď #3 kdy: 27 Října 2010, 23:57:59 »
a co třeba SYSTÉM-SPRÁVA-OVLADČE HW-povolit bezdrátový ovladač.....

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
« Odpověď #4 kdy: 28 Října 2010, 01:40:22 »
Hlavne treba aby nebola wifi sieť skrytá.Potom ak nejde wifi karta v notebooku tak si doinštalovať neslobodné  ovládače.ad k vyplneniu.pokial je na Routery nastavené DHCP tak stačí kliknúť na wifi sieť a pokial je zabezpečená tak to vyhodí okianko pree napísanie hesla.Napíšeš heslo aké máš nastavene klikneš ok a malo by sa to pripojiť.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.