Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Wine  (Přečteno 14280 krát)

davidroesel

• Návštěvník
Wine
« Odpověď #25 kdy: 23 Září 2006, 21:59:07 »
tak zmena, dal jsem otevrit ve wine, rozbehl se mi ramecek, a pak to spadlo...
nemam nahodou malo vykonej komp??

Luke

• Aktivní člen
  • *
Wine
« Odpověď #26 kdy: 23 Září 2006, 23:36:32 »
1) nema cenu rozbehavat jen tak na slepo programy ve winu - podivejte se predem na www.winehq.com do AppDb, jestli tam aplikace je, jake maji uzivatele zkusenosti s jejim rozchozenim a co pro to museli udelat (casto tam jsou popsane dll overridy, jsou tam k downloadu ruzne patche, dynamicky loadovane fonty,atd...)

2)pokud vase aplikace neni na winehq.com je dle meho nazoru spise nepravdepodobne, ze ji rozjedete...wine neni plnohodnotna nahrada windows, dokonce se da najit seznam implementovanych knihoven dll a u nich procenta, z jake casti jsou ve winu naoprogramovany,atd...(primo na ofic. strance)

tot moje ,zkusenost, dodavam, ze jsem na winu rozjel uspesne nekolik programu, ktere jsem potreboval...vse podle navodu na winehq.cz...predstava, ze bych nejak sam prisel na postupy ktere tam jsou...no nevim, nevim...
Jak strasi deti Billa Gatese? Bubububuntu! Jak mu nadava manzelka? Ty debiane! Jakou pohadku nema rad? O princezne a desetihlavem mandrakovi. (Update: Cim topi? Mandrivim.) Kdo bydli ve vedlejsim vchode? Zly sused. Co Bill neni? Gentooleman. Kdo mu vozi postu? Fedorex. Kam se chodi opalovat? Do solariska. Kdo ho sleduje? CIA, FBI a BSD. A jak nakonec chudak Bill dopadne? Trefi ho slax.

Daggoth

• Návštěvník
Wine
« Odpověď #27 kdy: 03 Prosince 2006, 15:27:02 »
Prosím pomoc.Nainstaloval jsem si WINE a chtěl jsem spustit instalaci Starcraft,ale hodí mi to chybu   "No program start found".Co s tím?Nainstaloval jsem to z balíčků,ale furt to nemůžu najít.Kliknu pravým na install.exe,dám procházet programy,abych našel WINE nic,tak to napíšu do konzole a nic.PLS help.

Kony.cz

• Aktivní člen
  • *
Wine
« Odpověď #28 kdy: 04 Prosince 2006, 07:34:02 »
no primo v shellu najed az do adresare kde mas instalak (cd , cd atd) a potom napis "wine install.exe" nebo jak se jmenuje ten instalak, samozrejme bez uvozovek, pokud budes mit nekde chybu tak ti to vypise v konzoli co mu schazi

Michal Breškovec

• Stálý člen
  • **
  • skill :: aggressive-llama
    • MojeID
Wine
« Odpověď #29 kdy: 04 Prosince 2006, 19:15:01 »
Citace: Daggoth
Prosím pomoc.Nainstaloval jsem si WINE a chtěl jsem spustit instalaci Starcraft,ale hodí mi to chybu   "No program start found".Co s tím?Nainstaloval jsem to z balíčků,ale furt to nemůžu najít.Kliknu pravým na install.exe,dám procházet programy,abych našel WINE nic,tak to napíšu do konzole a nic.PLS help.
Strejda google radí toto:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=168313

Jinak jsem si o víkendu rozběhal pod wine Diablo 2 a Fallout 2 a až na problémy s občasným cukáním myši je to ok.
Kubuntu forever :-)

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Wine
« Odpověď #30 kdy: 04 Prosince 2006, 19:34:03 »
Tak som to cele precital a tusim som nikde nevidel radu aby si si wine nastavil. Daj Alt+f2 a napis winecfg spusti sa ti konfiguracne menu kde si nastavis hlavne cesty k zariadeniam(disk C, CD-ROM a pod.).
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

Daggoth

• Návštěvník
Wine
« Odpověď #31 kdy: 05 Prosince 2006, 11:11:03 »
Corwin78: OK díky za radu.Hned jak přijdu z práce domu,tak to zkusim.Jinak už se mi Linux začíná líbit.Zatím se mi daří úspěšně podle návodů nacházet vše,co potřebuji.Fakt krása ten Linux.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.