Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Devcpp pomocou Wine  (Přečteno 1631 krát)

Nephster

• Návštěvník
Devcpp pomocou Wine
« kdy: 24 Října 2010, 16:36:40 »
Ahoj naistaloval som si wine a pototm som chcel rozbehat program Devcpp vo wine najprv som na ten Devcpp klikol pravim a dal som instalciu pomocou wine a po tom sa mi objavilo to to. Neviete co stym nahodou?

The installer you are trying to use is corrupted or incomplete. this could be the result of a damaged disk, a failed download or a virus.
you may want to contact the autor or tfis installer to obtain a new copy.
it may be possible to skip this check using the /NCRC command line switch(NOT RECOMANDED)

Vopred Dakujem zo odpovede :)

premet

• Host
Re: Devcpp pomocou Wine
« Odpověď #1 kdy: 24 Října 2010, 18:04:25 »
Není to zbytečnost tohle používat pod Wine, když na Linuxu máš spoustu alternativ ? :)

Nephster

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 24 Října 2010, 18:27:04 »
Neni to zbytocnost lebo chcem programovat aj Windovsove Aplikacie a chcem to vsetko spustat cez Wine. Fakt nitko nevie tento problem vyriesit?

premet

• Host
« Odpověď #3 kdy: 24 Října 2010, 18:53:38 »
No pro Windows se dá program zkompilovat i v Linuxu (mingw).

No k tématu
Wine ti píše, že instalátor který pouštíš je porušený nebo není kompletní, zkoušel si instalačku stáhnout znovu ?

Nephster

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 24 Října 2010, 20:06:57 »
Teraz som si stiahol veryiu 1.2 a ten erorr mi neukazuje ale zapnem to devcpp a nic sa nestane i3lo by to ako keby nacitat ale nic sa neudeje.

premet

• Host
« Odpověď #5 kdy: 24 Října 2010, 20:26:29 »
Tak možná si budeš muset do Wine doinstalovat nějaký knihovny co to potřebuje k běhu, třeba pomocí http://wiki.winehq.org/winetricks, ale víc ti bohužel asi neporadím  :)

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
« Odpověď #6 kdy: 25 Října 2010, 22:06:02 »
Podle mých zkušeností funguje. Zkus to stáhnout ještě jednou. Pokud tedy oba myslíme stejný sw od firmy Boodshed.
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

Nephster

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 26 Října 2010, 20:52:01 »
No ale mne tam ten eror co je hore napisany vkuse vypisuje a to je ten problem aj ked stiahnem zase ten Devcpp tak to tiez vyhadyuje neviem ako ten problem mam vyriesit :)

Pavel Půlpán

« Odpověď #8 kdy: 26 Října 2010, 21:50:54 »
Pokud vím, je Dev-C++ dost dlouhou dobu takřka mrtvý projekt... tos věc prvá. Zadruhé, jak bylo řečeno výše, proč nevyužít nějakou vhodnou alternativu a mrknout se, cože je to ten cross-compiler? ;)

Nephster

• Návštěvník
« Odpověď #9 kdy: 26 Října 2010, 22:36:18 »
To znamena ak som spravne pochopil ze ten Dev tam nepoide dat. A za druhe ako by som pototm riesil to programovanie Win. aplikacia je vhodne ten mingw??? A este mam jeden problem v Code::Blocks mi skompilovani mi vypise tu to chybu "Process terminated with status 255 (0 minutes, 0 seconds)" stiahol som aj ten xterm a potom som isiel do tooho enviroment a neviem co mam napisat na kolonku lunch terminal.
« Poslední změna: 26 Října 2010, 22:46:41 od Nephster »

Nephster

• Návštěvník
« Odpověď #10 kdy: 29 Října 2010, 22:59:22 »
Problem je virieseny program DEVCpp sa mi podarilo rozbehat na Wine-Doors Dakujem aspon ze ste sa snazili :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.