Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Hledam program na otisk www stranek  (Přečteno 9285 krát)

harrys

• Aktivní člen
  • *
Re: Hledam program na otisk www stranek
« Odpověď #25 kdy: 16 Listopadu 2010, 02:28:27 »
tak cutycapt --help, to už jít musí

nejde to ani ted.. neco jsem nasel na tech strankach co jste dal ten link ale nikde tam nevidim jedno zakladni (celkem dost dulezite) kvalita toho obrazku a velikost toho obrazku, kdyz jsou stranky dlouhe tak se udela ne obrazek o dane velikosti ale treba takova dlouha nudle..

petrakis

• Stálý člen
  • **
Re: Hledam program na otisk www stranek
« Odpověď #26 kdy: 16 Listopadu 2010, 10:05:54 »
potrebujete mit nasledujici baliky: libqt4-webkit , python-qt4, webkit, xvfb

takze:
Citace
sudo apt-get install libqt4-webkit  python-qt4 webkit xvfb

tak jsem to presne udelal jak jste mi radil, vsechno se nainstalovalo krome toho balicku webkit

ten prave skoncil tou chybou ze ho nemuze najit.. ty ostatni tri balicky se nainstalovaly..

s prominutim ale kdyz neco instaluji tak se koukam co se mi instaluje, a kdyz se nenainstaloval a vyhodi mi hlasku ze chybi webkit tak si jej nainstaluji. Uz zde bylo castokrat zmineno pouzivat wiki pokud jste uplny zacatecnik. Nic to vsak, udelejte to jak jsem vam to napsal a pouzijte ten prikaz co jsem postnul, kvalita se urcuje parametrem 640x480x24 (btw. kdyby jste se kouknul trochu do toho scriptu tak by jste mnohe pochopil)

Pracovat na jakemkoliv Linuxovem systemu znamena take snahu cosi o kodu vedet
Znalosti ⇛ Linux: Pokročilý ┃ Programování: Pokročilý ┃ Angličtina: Pokročilý
Systém: Ubuntu 10.04 32-bit (en_US.utf8)
Specifikace⇛ Intel Core 2 E8400 3.00GHz │ RAM 3072 MiB │ DG31PR INTEL - Intel DG31PR Grafické karty: nVidia NV44 [GeForce 6200 TurboCache(TM)] [10DE:161] Sítě: Ethernet: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10EC:8168]

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.