Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Jak odinstalovat enemy territory ..  (Přečteno 1454 krát)

Trinex1

• Návštěvník
Jak odinstalovat enemy territory ..
« kdy: 14 Srpna 2011, 14:20:00 »
Nainstaloval jsem si kupu her a teď nevím kde najít nějaký uninstaller okno jako je ve windows. (control panel, uninstall a program) Poradí mi někdo co s tím?

předem děkuji za odpověď.

RRRadek Neužil

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
  • Závislák
Re: Jak odinstalovat enemy territory ..
« Odpověď #1 kdy: 14 Srpna 2011, 15:23:16 »
jak jsi je instaloval? V Centru softwaru pro ubuntu je nevidíš?
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Trinex1

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 14 Srpna 2011, 15:27:34 »
Stáhl jsem si run balíček

RRRadek Neužil

• Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #3 kdy: 14 Srpna 2011, 15:38:36 »
To je nešťastný zlozvyk stahovat programy z internetu a pak je instalovat. RUN soubory neinstaluji ale teoreticky v souboru kam se hra nahrála by měl být soubor pro odinstalování. Dej vyhledat soubory s názvem té hry.
PS: omluvte moji češtinu není to moje silná stránka, snažím se hlavně vystihnou podstatu problému. ;)

Trinex1

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 14 Srpna 2011, 15:53:11 »
No... koukám, že mi ta hra udělala stejný bordel jako to dělají programy běžně ve windows ... No nic, příště nebudu stahovat z internetu a budu spoléhat na centrum softwaru.

Děkuji za pomoc.

RRRadek Neužil

• Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #5 kdy: 14 Srpna 2011, 15:56:06 »
Popřípadě si přidávat repozitáře a vše jde pak v pohodě odinstalovávat a aktualizovat.  ;)

ntz_reloaded

• Lokaj
  • Závislák
  • skill :: ur home erly
« Odpověď #6 kdy: 14 Srpna 2011, 18:22:10 »
To je nešťastný zlozvyk stahovat programy z internetu a pak je instalovat. RUN soubory neinstaluji ale teoreticky v souboru kam se hra nahrála by měl být soubor pro odinstalování. Dej vyhledat soubory s názvem té hry.
neni pro kristovy rany !! netlac lidem do hlav nesmysly. neni to poprve ..

@trinex1 - instaluj si co chces, doporucuju delat vse jako user - ne root - instaluj treba do ~/opt a binarky po kompilaci do ~/bin (tu si dej do $PATH) .. vetsina veci ma uninstall.sh a nebo Makefile umi *uninstall .. pokud nema, smula .. musis to odstranit rucne ..
tikejte mi, taky Vam tikam ...
song of the day - openSUSE, openindiana, DuckDuckGo
The noise ain't noise anymore, who's to blame, WHO'S TO BLAME ??

RRRadek Neužil

• Administrátor fóra
  • Závislák
« Odpověď #7 kdy: 14 Srpna 2011, 19:51:34 »
neni pro kristovy rany !! netlac lidem do hlav nesmysly. neni to poprve ..

@trinex1 - instaluj si co chces, doporucuju delat vse jako user - ne root - instaluj treba do ~/opt a binarky po kompilaci do ~/bin (tu si dej do $PATH) .. vetsina veci ma uninstall.sh a nebo Makefile umi *uninstall .. pokud nema, smula .. musis to odstranit rucne ..
Ty jsi teď sám potvrdil že instalovat kdejaké RUN soubory může být smůla. :) :D ;D Pokud se na to podíváš tak jsme mu v podstatě poradily oba stejně. ;)
Proč na Linux nejsou viry? Protože nestahujem kdejakou kravinu na netu a nespouštíme jí jako je tomu na windows.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.