Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: zahada ci nejaka proucha??  (Přečteno 1482 krát)

DocX

• Návštěvník
zahada ci nejaka proucha??
« kdy: 07 Prosince 2010, 16:12:22 »
no kluci sorry ze zakladam vkuse tema ale mam toho tolko co sa vas scem spitat no a mam tu jeden problem roby my to aj na win 7 a aj na ubuntu hockedy sa my hocijaka applikacia otvory nebo zavre sama nebo my samo pise ako napr fhsdhbfshdbfo sxdnfiknhdoi vcera som robil z terminalom a scel som zadat prikaz zrazu my samo napisalo idfhidsfoi ja som napisal f*** y** cakam 2minky ta veta sa zmazala a zase niondvoicdv proste jak keby nekdo ovladal moje pc a aj sa my pekne vypne pc normalne jak keby som stlacil vypnut nastavoval som secure na routry mam cisco daval som si aj nejaky firewall do ubuntu ale stale to iste prosim o radu nevim ci to jej porucha v mojom pc alebo fakt nekdo ovlada moje pc kazda rada bude odmenena +k dik 

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
Re: zahada ci nejaka proucha??
« Odpověď #1 kdy: 07 Prosince 2010, 16:27:13 »
Chronologicky vyzkoušej:
1) Odpoj se od internetu a sleduj jestli to opravdu je realtime "z venku"
2) Nainstaluj wireshark co se objeví tam
3) Připoj jinou klávesnici a myš (eliminace HW chyby na snímači), ideálně na jiném konektoru PS2 <->USB
4) Reinstaluj OS
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

DocX

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 07 Prosince 2010, 16:29:49 »
no neco stoho vyskusam lenze reinstal os nepomoze totiz som nedavno nahodil druhy krat ubuntu a mam bezdratovu klavesnicu a mys no skusim ju odpojit to ma ani nenapadlo  dat druhu lenze roby my to na oboch systemoch aj na win 7 no neva vyskusam  popripade napisem sem keby daco dik
« Poslední změna: 07 Prosince 2010, 16:35:04 od DocX »

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
« Odpověď #3 kdy: 07 Prosince 2010, 16:34:03 »
Bezdrátová - nemáš v okolí nějakej rušivej vliv? Elektrickej přímotop, cirkulárku, libovolnej silnej el. signál...
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #4 kdy: 07 Prosince 2010, 16:37:22 »
Mně se tohle dělají buď špatný baterky v bezdrátové klávesnici, nebo dobrá tráva...  ;D
« Poslední změna: 07 Prosince 2010, 16:39:05 od compaq »
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

DocX

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 07 Prosince 2010, 16:37:54 »
tak ja byvam na dedine xD tu je cinkularok ajajajj xD no ale mam dve wirelesky v dome a mys z klaveskou su tez wireles vydis sakra aj tam moze byt chyba no neva vyskusam prave nahadzujem ten wireshark uvidime napisem co a jak

compaq nesranduj xDD

sachy a jak sa robi stym wire shark xD
« Poslední změna: 07 Prosince 2010, 16:39:59 od DocX »

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #6 kdy: 07 Prosince 2010, 16:43:41 »
Mě to taky vždy vytočilo k nepříčetnosti.

S určitou pravidelnosti jsem přišel v pondělí ráno do kanclu a na kompu spuštěných 10 aplikací, a v několika napsaný paznaky apod... přes tejden nic, nebo jen občas v době mé nepřítomnosti. Nakonec to bylo tím, že tu správce v noci méně topí a o víkendu ještě méně, takže kleslo napětí baterek v myši a v klapkách a začaly si to tu o víkendech žít vlastním životem.

Teď obrazovku vždy zamykám, i proti těmto duchům...
:-)
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

DocX

• Návštěvník
« Odpověď #7 kdy: 07 Prosince 2010, 16:50:11 »
xDDDDDD compaq xD dik uz som odpojil bezdratovu klavesku z mysou a dal som kablovky uvydime co teraz spravia duchovia xD

no takto vypada ze mozem vyhodit 40eurovy set do kosa vymenil som mys a klavesku a zatim to ide
http://www.satacomputer.com/images/T/logitech_mk700%20%28Custom%29.jpg
« Poslední změna: 07 Prosince 2010, 17:12:53 od DocX »

RNA

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #8 kdy: 07 Prosince 2010, 17:17:09 »
Mě tohle dělalo taky a pak se dcera přiznala, že mi vylila kakao do klávesnice.

DocX

• Návštěvník
« Odpověď #9 kdy: 07 Prosince 2010, 17:37:45 »
xDD kakao xD no ok zbytocne som zalozil temu ospravedlnujem sa vsetkym ak mate zapotreby zmazat tuto temu kludne hnevat sa nebudem x)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.