Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Nautilus miniatury (náhledy) videí [vyřešeno]  (Přečteno 2512 krát)

GreenBull

• Návštěvník
Nautilus miniatury (náhledy) videí [vyřešeno]
« kdy: 27 Prosince 2010, 17:28:21 »
Dobrý den,
Mám Ubuntu 10.04 LTS, můj problém tkví že v nautilu mám povolené vytváření miniatur videa. Jenže u některých videí se mi náhledy vytvoří a u některých ne. Zajímavé je ale to že když u videa změním název souboru, nebo ho nakopíruji do jiného adresáře než adresář videa, náhled se okamžitě vytvoří. V předvolbách a na kartě náhled, čtení a zápis jsem už zkoušel nastavit vše možné ale bez výsledku. Budu rád za každou radu předem děkuji.

« Poslední změna: 27 Prosince 2010, 18:10:46 od GreenBull »

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
Re: Nautilus miniatury (náhledy) videí
« Odpověď #1 kdy: 27 Prosince 2010, 17:46:49 »
Vyskusaj ist do /home/tvoje_prihlasovacie_meno/.thumbnails (~/.thumbnails) a vycisti podadresare fails a normal. Tym zmazes vsetky nahlady. Po otvoreni adresara sa tieto zacnu znova vytvarat. Je to skryty adresar.
Mimochodom, tento adresar mozes brat aj ako bezpecnostne riziko pretoze v nom mozes zistit co si mal v pc. Obrazky, filmy. Tento adresar sa automaticky nemaze.  ;)

P.s Ten proklety ostrov stoji za nieco? Oplati sa to pozerat?
« Poslední změna: 27 Prosince 2010, 17:58:10 od TIBOR »
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

GreenBull

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 27 Prosince 2010, 17:58:29 »
Jo děkuji pomohlo to. Taková blbost :) ale zajímavé že to dělalo jen u videí a u fotografií vše v pořádku. Teď otázka jestli budu muset zase časem smazat soubory aby se mi nové videa zase zobrazovaly. Ale i tak pomohlo to děkuji. Jo a ještě jsem to neviděl ale čsfd hlásí 86% tak by to zase nemuselo být tak špatné.

TIBOR

• Závislák
  • Som uzivatel linuxovej distribucie, som linuxak?
« Odpověď #3 kdy: 27 Prosince 2010, 17:59:22 »
Medzicasom som doplnil svoj prvy prispevok.
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)

GreenBull

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 27 Prosince 2010, 18:04:06 »
Jj četl jsem to, pohlídám si to, ale v pc nemám žádné věci které by se dali nějak zneužít. Snad  ;D jen ty filmy :) je to moje slabost.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.