Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Gcstar - české databáze  (Přečteno 1567 krát)

Petr Sedlák

• Aktivní člen
  • *
Gcstar - české databáze
« kdy: 02 Července 2009, 10:20:44 »
Ahoj lidi, potřeboval bych radu. Dělám si databázy knih a objevil jsem na to program Gcstar, ktery vypada fakt dobre. Jen jedna malickost mi tam chybi. Existuje zpusob, jak pridat nejakou ceskou databazi, abych pak jen zadal napr. Pan prstenu a hnedka by se mi importovali z netu vsechny ostatni udaje? Mam par knih i v AJ a u nich to funguje, bohuzel drtiva vetsina knih je ceskych a psat se mi to moc nechce, ale mozna asi budu muset, nebo ne?
Diky za radu
i won tú rúms tú rúm tú tú tú...tramtarara ty debile

Ravecz

• Aktivní člen
  • *
Re: Gcstar - české databáze
« Odpověď #1 kdy: 09 Ledna 2011, 18:38:38 »
Tayk bych se přidal , možná zkusit najít tohle uživatele http://forums.gcstar.org/viewtopic.php?id=148 třeba by to zvladnul :-)

Rave

Ahoj lidi, potřeboval bych radu. Dělám si databázy knih a objevil jsem na to program Gcstar, ktery vypada fakt dobre. Jen jedna malickost mi tam chybi. Existuje zpusob, jak pridat nejakou ceskou databazi, abych pak jen zadal napr. Pan prstenu a hnedka by se mi importovali z netu vsechny ostatni udaje? Mam par knih i v AJ a u nich to funguje, bohuzel drtiva vetsina knih je ceskych a psat se mi to moc nechce, ale mozna asi budu muset, nebo ne?
Diky za radu

ok1dtm

• Aktivní člen
  • *
Re: Gcstar - české databáze
« Odpověď #2 kdy: 09 Ledna 2011, 18:48:31 »
Asi to s vaším dotazem moc nesouvisí, ale nedávno jsem to samé řešil v Kubuntu. Tam používám Tellico a doplnit tam NKP je velice jednoduchá věc. Myslím že se to nedávno řešilo i na Abclinuxu. No a z Tellica jde databáze knih jednoduše vyexportovat do Gcstar :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.