zdravím: mám opět nějakej ten problém, zběžně jsem se díval po tématu s wifi připojením a nic podobnýho jsem nenašel, i když možná málo hledal, ale pro rychlost to dám sem a hlavně se radši zeptám:-))
rád bych vás poprosil o řešení následujícího problému a zeptal se, zda to mám někde postnout jako bug....
Po přihlášení do Ubuntu 10.10, to jest zadání hesla, nenajede wifi. Mám bohužel podezření, že to "prasí" ta zavedená ověřovací "klíčenka" kterou tu už asi 2 verze vídám.... Prostě musím dát Systém/Předvolby/připojení k síti/bezdrátová a pokaždý kliknout na "opravit" pak okamžitě vyjede "ověřovací okno" tý "klíčenky a sklíčkem" a wifi hnedka startuje....
Věc se nezměnila ani "lama řešením" přeinstalace (proč taky ne, když data mám na externím disku a navíc se dá přeisntalovat systém aniž by se to sotklo dat). Spíš tohle je popis stavu na čistým nově nahozeným Ubuntu+aktualizace....A naopak před formátem nefungovalo ani výše uvedené, ale tam byl problém navíc i s ovladačem na wifi a nechtěly fungovat aktualizace.....