Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Finanční příspěvek?  (Přečteno 3425 krát)

Milou3

• Návštěvník
Finanční příspěvek?
« kdy: 06 Února 2011, 20:57:18 »
Nějakou dobu již Ubuntu používám a nedávno jsem na něj přestoupil úplně. Musím příznat, že bez místního fóra, návodů a rad bych se (a určitě také spousta dalších uživatelů) s některými záležitostmi nepohnul z místa. Toto fórum a vůbec web ubuntu.cz jsou důvodem, proč jsem jako distribuci zvolil právě Ubuntu a nikoliv Fedoru, Open Suse anebo cokoliv jiného. 

Trošku jsem rozmýšlel nad tím, že občas utrácím za věci, které pro mě mají mnohem nižší užitnou hodnotu, než pročtení místního fóra. Jak zpívají Chinaski v jedné písničce: "... vono se neříká nadarmo, že ty nejlepší věci jsou zadarmo ... "  :).

Chtěl bych se tedy zeptat: je možno přispět na provoz místních stránek ubuntu.cz? Nejedná se o žádnou závratnou sumu, v penězích se nekoupu, ale 500-1000 Kč bych byl ochotný dobrovolně uvolnit.

aloisam

• Host
Re: Finanční příspěvek?
« Odpověď #1 kdy: 06 Února 2011, 21:19:07 »

Tomáš Břinčil

• Občanské sdružení Ubuntu ČR
  • Závislák
  • moje obrázky ↓
    • TomasBrincil.cz
« Odpověď #2 kdy: 06 Února 2011, 22:32:46 »
Chtěl bych se tedy zeptat: je možno přispět na provoz místních stránek ubuntu.cz? Nejedná se o žádnou závratnou sumu, v penězích se nekoupu, ale 500-1000 Kč bych byl ochotný dobrovolně uvolnit.

Pokud jsi ochotný tuto částku převést na člověkohodiny, tak spíš pomůžou překlady nebo jiná činnost komunitně prospěšná. ;D
Nechci tě odrazovat od sponzorování ubuntu, ale sdružení spíš než peníze chybí lidi. ::)

Milou3

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 07 Února 2011, 11:09:47 »
převod na "člověkohodiny" by mi problém nedělal :-) překladů bych se účastnil rád, bohužel o moji němčinu nebude evidentně velký zájem :-D i když s angličtinou bych se taky nějak popral.. a pár hodin týdně bych si určitě našel.

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #4 kdy: 07 Února 2011, 11:47:10 »
Jak říkal Tomáš: Peníze neodmítneme, ale lidi potřebujeme mnohem více.

Němčina je naopak docela výhoda. Německá Ubuntu Wiki -- http://wiki.ubuntuusers.de/ (aktuálně nefunguje, ale je to hlášená odstávka) -- je velmi dobrá a návody jsou tam opravdu kvalitní, takže nějaký překlad bych na naší Wiki viděl moc rád.
« Poslední změna: 07 Února 2011, 11:57:03 od Vojtěch Trefný »

Milou3

• Návštěvník
« Odpověď #5 kdy: 07 Února 2011, 12:42:20 »
Pro Vojtěch: tak dobrá, tím pádem to beru jako hotovou věc - moje nabídka platí. Jak se tedy domluvíme, resp. jaký by byl následující postup? Můžu v tomhle ohledu začít fungovat v podstatě ihned. Mohl bych překladům pravidelně věnovat cca 2 hodiny týdně.

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
« Odpověď #6 kdy: 09 Února 2011, 21:01:17 »
Chvíli mi to trvalo, poslal jsem ti soukromou zprávu tady na fóru.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.