Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: kopete úschovna kdewallet [vyřešeno]  (Přečteno 3038 krát)

senozaty

• Návštěvník
kopete úschovna kdewallet [vyřešeno]
« kdy: 06 Března 2011, 20:08:06 »
zdravim lidi mám problém při každém přihlášení an mě chce kopete heslo k úschovně (kdewallet) jde to nějak udělat aby ho pokažéd nepožadovalo? nebo vůbec k čemu ta úschovna je? našel jsem to v archivu, nicméně nevyřešeno a nemohl jsem přidat další zprávu, tak jsem musel nové téma. za případnou duplicitu se omlouvám.
« Poslední změna: 06 Března 2011, 21:28:44 od Honza Grulich »
Naprostej začátečník mám Linux týden a nerozumim plno názvům a věcem:D tak se dopředu omlouvám.
Ubuntu 10.10, GNOME 2.32.0 časem až zjistim co je ještě důležité,a jak to zjistim, sem hodim další popis PC.

premet

• Host
Re: kopete úschovna kdewallet
« Odpověď #1 kdy: 06 Března 2011, 20:30:20 »
Můžeš si ji vypnout :)
Nastavení KDE → Podrobnosti účtu → Úschovna KDE → povolit systém úschovny KDE (KDE 4.6, u starších se to může lišit, to už si nepamatuju)
Co je to?

senozaty

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 06 Března 2011, 20:48:36 »
no tak ted mám naprosto lamskej dotaz kudy se do toho nastavení KDE dostanu? předpokládám že někde v Systém → Předvolby nebo Systém → Správa ale nikde to tam nenacházím.
Naprostej začátečník mám Linux týden a nerozumim plno názvům a věcem:D tak se dopředu omlouvám.
Ubuntu 10.10, GNOME 2.32.0 časem až zjistim co je ještě důležité,a jak to zjistim, sem hodim další popis PC.

premet

• Host
« Odpověď #3 kdy: 06 Března 2011, 21:05:14 »
Měl by jsi to najít v menu pod Nastavení systému (snad je to na všech systémech stejný)

A vypadá to takhle

A pokud máš Gnome, tak si zkus nainstalovat kwalletmanager a ten spustit, snad je to ono  ;)

senozaty

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 06 Března 2011, 21:27:09 »
díky moc nainstaloval jsem ten kwalletmanager a vařešeno díky moc. teď jen jak to tu označim jako vyřešeno?

premet

• Host
Re: kopete úschovna kdewallet [vyřešeno]
« Odpověď #5 kdy: 06 Března 2011, 21:29:26 »
díky moc nainstaloval jsem ten kwalletmanager a vařešeno díky moc. teď jen jak to tu označim jako vyřešeno?
Už jsem to udělal za tebe, jinak pro příště, edituješ svůj první příspěvek a nakonec napíšeš [vyřešeno].

senozaty

• Návštěvník
Re: kopete úschovna kdewallet [vyřešeno]
« Odpověď #6 kdy: 06 Března 2011, 21:41:28 »
kuji zase jsem chytřejší

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.