Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: wifi v Natty  (Přečteno 1113 krát)

tc.marcus

• Návštěvník
wifi v Natty
« kdy: 11 Dubna 2011, 20:43:11 »
Zdravím
jsem tady novej a vlastně i v Linuxu. Je to asi tak 14 dnů co jsem přešel z widlí. Mohl by mi někdo poradit jak nastavit wifi v Natty ?
Mam notebook acer travel mate 5320 a wifina je broadkom. V 10.10 stačí povolit nesvobodné ovladače ale v Natty mi to nějak nejde.
Natty mi je prostě nenajde.
Děkuju za případné nakopnutí

Michael2009

• Aktivní člen
  • *
Re: wifi v Natty
« Odpověď #1 kdy: 11 Dubna 2011, 20:45:25 »
Oni este v natty nemusia byt kedze je to beta verzia.Takze byt na tvojom mieste tak by som bol na slobodnych pockal do RC verzie a tam by to uz malo byt alebo by som presiel na stabilne ubuntu 10.10
Moj OS je Ubuntu 10.10 Beta !!!

tc.marcus

• Návštěvník
Re: wifi v Natty
« Odpověď #2 kdy: 11 Dubna 2011, 21:22:42 »
Oni este v natty nemusia byt kedze je to beta verzia.Takze byt na tvojom mieste tak by som bol na slobodnych pockal do RC verzie a tam by to uz malo byt alebo by som presiel na stabilne ubuntu 10.10

mam pořad 10.10 ale zkoušel jsem to. Je tu dost ohlasů pro i proti Unity tak jsem byl zvědavej. Jen teda za sebe. Při zkoušce alfa verze jsem si řekl, že do Unity nikdy nepůjdu, že se radši vrátim do widlí a taky jsem to udělal. Jen asi tak po 2 hodinách co jsem byl u mrkvosoftu jsem malem NTB hodil o zeď. Takže nasledoval reinstal zpatky na 10.10 no a přišla beta Natty a tak jsem ji testnul. Ted už rozhodně netvrdim že do Unity nepujdu. V betě je už vidět že je tam opravdu odvedenej kus práce. Dokonce jsem v situaci že se na final těšim. ;D

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.