Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Oprava Metacity po odinstalování E16 #A/NEBO#"Export" APT a GPG klíčů [vyřešeno]  (Přečteno 1798 krát)

Soyin

• Aktivní člen
  • *
Citace: Soyin
A ještě líp by to šlo, kdybych si já imbecilní tool nezprznil nastavení metacity e16kou, a nemusel furt ikonou compiz fusion reloadovat....

*Zakádá téma, pravidlo 4*

Takže, kvůli klíčům nemám náladu na přeinstall. Metacity/Compiz se daj reloadnout Compiz Fusion ikon, jak už bylo psáno, ale je to samozřejmě otravné. gconf-edit jsem zkoušel podle jednoho návodu, mno, nic. Poskytne někdo leší návod, nebo je už lepší přeinstall? V tom případě tady máme klíče pro APT, sice je polovina vadná, no i tak...

Nejvděčnější bych asi byl, kdyby byly návody jak na opravu metacity, tak i řešení klíčů, i jak na ty vadné  :D

Děkuji Předem
« Poslední změna: 13 Dubna 2011, 13:55:45 od Tadeáš Pařík »

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
A po vytvorení nového užívatela je to v poriadku?
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

Soyin

• Aktivní člen
  • *
A po vytvorení nového užívatela je to v poriadku?

Vážně! Děkuji, +1

jAster_BA

• Závislák
V tom prípade stačí zmazať v domovskom priečinku .gconf. Aspoň myslím, že stačí ten.
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Soyin

• Aktivní člen
  • *
V tom prípade stačí zmazať v domovskom priečinku .gconf. Aspoň myslím, že stačí ten.

To jsou snad druhý vánoce, děkuji!

jAster_BA

• Závislák

To jsou snad druhý vánoce, děkuji!
Nie je za čo...aj nabudúce.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.