Ja si teda ciastocne odpoviem

.
Na oficialnom ubuntu fore som nasiel jednu
reakciu, kde pre zmenu chce prispievatel zachytit stream. Kazdopadne ma to popostrcilo dalej a po uprave prikazu sa mi to podarilo ozivit.
Prikaz teda vyzera nasledovne:
cvlc -vvv ~/Plocha/channel.conf --sout '#transcode{}:std{access=http,mux=ps,dst=:8080}'Prikaz spusti VLC bez rozhrania a streamuje iba prvy kanal v subore channel.conf do siete cez HTTP protokol na porte 8080. Pre zachytenie je ale potrebny na druhej strane opat VLC (WMP prehra iba zvukovu stopu, netusim preco - kazdopadne VLC je zadarmo aj pre Win, takze nebudem patrat po pricine).
Ak chcete streamovat iny kanal, tak:
#1 - upravte subor channel.conf tak, aby zelany kanal bol ako prvy, pripadne vytvorte dalsi subor (napr.: channel1.conf), ktory bude obsahovat data iba o zelanom kanali (jeden riadok = zaznam o jednom kanali)
#2 - spustite prikaz bez pociatocneho "c" (prikaz sa bude zacinat "vlc -vvv ..."), spusti sa s rozhranim, kde je mozne kanali prepinat "klikanim".
Rad by som ale dosiahol, ak by bolo mozne streamovat vsetky kanali, ktore sa v multiplexe nachadzaju (neviem, ci to bude mozne). V Slovenskom multiplexe su iba 4 kanaly, PC-streamer je dostatocne vykonny na to, aby to zvladol, otazka je teda skor na strane tej USB hracky, ci bude ochotna nieco taketo spravit.
Budem velmi rad, ak by mi zareagovali ti, ktori s tymto uz maju nejake skusenosti naviac a podelili sa o ne - vopred dakujem. Tento problem sa mi podarilo ciastocne vyriesit.