Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Krusader - archiv po rozbalení neexistuje [vyřešeno]  (Přečteno 714 krát)

vanad

• Aktivní člen
  • *
Krusader - archiv po rozbalení neexistuje [vyřešeno]
« kdy: 15 Května 2011, 19:48:06 »
Prosím o radu. Stáhnul jsem si z internetu balík .rar a pomocí krusaderu rozbalil. Vznikla složka, v jejímž názvu jsou místo písmen s diakritikou kosočtverce s otazníky uvnitř. Když chci složku rozbalit nebo smazat, tak mi to napíše, že neexistuje. Je asi nějaký problém s fonty písma. Nerozbalený soubor jsem překopíroval na externí disk NTFS, tam ho stejným způsobem Krusaderem rozbalil a vše šlo OK, i s diakritikou. Tu složku zpátky přesunul na NTB a složka byla stejná, jako na externím disku a funkční. Nicméně původní rozbalený archiv na NTB nejde smazat.

« Poslední změna: 16 Května 2011, 22:18:09 od vanad »
Ubuntu 18.04 LTS, Intel® Core™ i7-6700 CPU @ 3.40GHz × 8, Intel® HD Graphics 530 (Skylake GT2), www.mineralion.cz, www.vitatrend.cz

vanad

• Aktivní člen
  • *
Re: Krusader - archiv po rozbalení neexistuje [vyřešeno]
« Odpověď #1 kdy: 16 Května 2011, 22:20:24 »
Tak si odpovím sám. Sice jsem nepřišel na to, jak složku smazat v krusaderu, ale otevřel jsem nautilus a tam to šlo.
Ubuntu 18.04 LTS, Intel® Core™ i7-6700 CPU @ 3.40GHz × 8, Intel® HD Graphics 530 (Skylake GT2), www.mineralion.cz, www.vitatrend.cz

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.