Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Skype micro X/Kubuntu  (Přečteno 2660 krát)

vpraci

• Návštěvník
Skype micro X/Kubuntu
« kdy: 20 Prosince 2006, 12:04:40 »
ahoj, zase ten skype, resilo se tady nastaveni nefunkcniho mikra pod Gnome, kdyz jsem prihodil na konec dotaz na Xubuntu, nedostalo se mi odpovedi, tak sorry, ze zakladam novy tema. Pro jistotu jsem si nainstaloval i KDE a tak prosim  o totez tj. pomoc pri vyladeni nefunkcniho mikraku pod skype v X/K.  moc diky

p.s: jedna z dalsi veci, ktery by se sikly do toho FAQ.

Vojtěch Trefný

• Don Quijote
Skype micro X/Kubuntu
« Odpověď #1 kdy: 20 Prosince 2006, 12:40:09 »
A jinde než ve skypu ten mikrofon funguje?
Napište jakou máte zvukovou kartu.

vpraci

• Návštěvník
Skype micro X/Kubuntu
« Odpověď #2 kdy: 20 Prosince 2006, 13:02:06 »
jinde nez ve skypu jsem to nezkoušel, predpokladal jsem, že když je to tak bežný jev, že to bude stejny problem. Zvukovku z hlavy nevim, jsem v praci, tak nemuzu momentalne ani zjistit. i tak diky

DB

• Návštěvník
Skype micro X/Kubuntu
« Odpověď #3 kdy: 28 Prosince 2006, 22:59:45 »
jsem ten VPRACI ale momentalne doma, tedy jiny uzivatel:
mikrofon funguje, kdyz do neho fouknu v repracich to zapraska, tim laicky vyvozuju, ze funguje.
zvukovku mam na motherboardu a ten je Shuttle Spacewalker AB40 a zvukovka by se mohla jmenovat C-Media audio (???) sorry nic vic jsem nevypatral.
« Poslední změna: 29 Října 2007, 21:02:13 od Anna Taliánová »

Ander

• Návštěvník
Skype micro X/Kubuntu
« Odpověď #4 kdy: 29 Prosince 2006, 00:02:25 »
Citace: vpraci
jinde nez ve skypu jsem to nezkoušel, predpokladal jsem, že když je to tak bežný jev, že to bude stejny problem. Zvukovku z hlavy nevim, jsem v praci, tak nemuzu momentalne ani zjistit. i tak diky
Predpoklady mnohdy k nalezeni problemu nestaci. Predpokladam, ze prechazis na Ubuntu z Windows. Co udelas, kdyz ti ve Windows nefunguje ve Skype mikrofon? Zkusis ho v takove primitivni aplikaci(jmeno si nevzpomenu), ktera umi nahravat z mikrofonu a da se pouzit ke zjisteni, zda mikrofon funguje.

Gnome take neco podobneho ma a jmenuje se to Zaznamnik zvuku. Pokud ani tam nefunguje, jsou dve moznosti. Bud mas ztlumeny mikrofon v nastaveni zvuku, nebo je problem jeste komplikovanejsi. Pro zacatek by tedy bylo fajn overit prvni moznost, nez se tady zbytecne zacne spekulovat o necem dalsim.

Ondrej Lacina

• Návštěvník
Skype micro X/Kubuntu
« Odpověď #5 kdy: 02 Ledna 2007, 15:16:21 »
Doufam ze muj prispevek nebude uplne mimo, ale me ze zacatku mikrofon nejel ani ve woknech. Nicmene u me byl problem v tom, ze jsem pichnul mikrofon do predniho panelu, ale v ovladani zvuku byl nastaven MIC 1, coz je vstup mikrofonu na zezadu na desce (tam to slo) a MIC 2 je predni panel. Takze zkuste to prepnout. Pokud to mate zezadu a mate MIC 1 tak je to asi bezpredmetne.
« Poslední změna: 29 Října 2007, 21:04:18 od Anna Taliánová »

Engi

• Aktivní člen
  • *
Skype micro X/Kubuntu
« Odpověď #6 kdy: 02 Ledna 2007, 17:52:21 »
Mne nesiel ale nainstaloval som si Ubuntu desktop na Kubuntu a tam som to nastavil a potom uz funguje uz volam kade lahsie cez skype :D
Intel Pentium 4 1700 Hz 640 DDR Nvidia GeForce FX 5200 128 RAM
OS: Kubuntu 6.10 + moje nesikovne ruky ktore ho casto d****u :D ... kazdy sa raz uci :D

DB

• Návštěvník
Skype micro X/Kubuntu
« Odpověď #7 kdy: 05 Ledna 2007, 10:13:10 »
diky, ja jsem to zkousel pres Win a ten MIC funguje jen hrozne potichu, vytahl jsem vsechno, co vytahnout slo a furt zadnej posun, zkusim si vypujcit mic od kamarada a zkusim to s nim, jinak Engi ja jsem si puvodne nainstaloval Xubuntu, ale pro jednodussi ladeni jsem si tam dal Kubuntu, protoze me Gnome moc nelahodi, ale asi ho tam dam at mam kompletni serku :)  jeste jednou diky
« Poslední změna: 29 Října 2007, 21:04:55 od Anna Taliánová »

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.