Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: nelze instalovat ubuntu 11.04 ani kubuntu 10.10  (Přečteno 1292 krát)

Mira82

• Návštěvník
nelze instalovat ubuntu 11.04 ani kubuntu 10.10
« kdy: 04 Září 2011, 21:16:25 »
Ahoj,

potreboval bych pomoct. Pri instalaci jakehokoliv operacniho programu konkretne ubuntu 11.04 kubutnu 10.10 z bootovaciho CD se mne instalace sekne vzdz ve dvou tretinach. Myslel jsem si ze je to CD, ale zrejme to je harddiskem. Chtel bych se zeptat, jestli se s tim uz nekdo nekde setkal a co delat dal. zkousel jsem v ubuntu formatovani disku, ale objevuje se mne error, nelze ani nascanovat...a zjistit chyby operacni system pritom hlasi ze vse je v poradku

Dalsi vec, zkousel jsem ubuntu bootovat z usb ale narayil jsem na BIOS, neznam heslo, ktere jsem tam pred peti lety zadaval, vubec nevim, jak se do biosu dostat...

Ma nekdo napad<

Martin Šácha

• Člen občanského sdružení Ubuntu ČR a placené komunitní podpory
  • Administrátor fóra
Re: nelze instalovat ubuntu 11.04 ani kubuntu 10.10
« Odpověď #1 kdy: 04 Září 2011, 21:26:55 »
Když se instaluje systém tak je dole pruh s aktuální operací a myslím že ho lze rozkliknout...tak ho rozklikni s sleduj na čem to zůstane viset...
Mint MATE 64bit / DuckDuckGo.com
Programátoři považují WYSIWYG za špatné u kódu i u žen. Programátor chce "dostat to, co žádá“ – kód tajemný, neodpouštějící, nebezpečný.

jarohala

• Aktivní člen
  • *
  • Linux je super
« Odpověď #2 kdy: 04 Září 2011, 21:50:59 »
 Dobrý večer, ja som sa moril z inštalovaním Ubuntu 11.04  asi4dni,nainštalovať mi šlo ale z rozličnými ťažkosťami, potom som zi zohnal CD z Ubuntu 10.04 nainštaloval som ho cca za pol hodiny bez akýchkolvek problémov a funguje super. .

Shagyra

• Host
« Odpověď #3 kdy: 05 Září 2011, 07:36:52 »
kubutnu 10.10 z bootovaciho CD se mne instalace sekne vzdz ve dvou tretinach

Tenhle problém jsem měla s Kubuntu taky. Nejdřív se instalace nerozjela vůbec, tak jsem nastartovala do systému a pak se sekala v půlce, tak jsem nezaškrtla "instalovat aktualizace během instalace" a už to dojelo normálně až do konce.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.