Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Thunderbird a Chromium - aktualizace v Linux Mint 11 (vyřešeno)  (Přečteno 1506 krát)

tkalina

• Návštěvník
Dobry den,
pouzivam, zatim pomerne kratce, Linux Mint 11. Se systemem jsem spokojeny, vse funguje jak ma, nicmene Thunderbird, ktery pouzivam se aktualizoval pouze na verzi 3.1.15 (i kdyz k dispozici je jiz verze 7).
Procital jsem tu nekolik podobnych vlaken (spise se tykaly FF) a nejsem z techto prospevku prilis moudry.
Jde mi jen o to, aby aplikace ( v tomto pripade TB) byla dostatecne aktualizovana co se tyka bezpecnostnich zaplat, jinak je mi vcelku jedno jestli mam TB 3 nebo 7... FF se aktualizuje normalne.
Je tedy nutno (ci jen vhodne) pridavat nejaky dalsi zdroj aktualizaci? V Kubuntu, ktere jsem mel predtim jsem mel zdroj mozilly pro aktualizace thunderbirdu i FF (ppa:mozillateam/firefox (thunderbird) - stable

Dale mam nainstalovany prohlizec Chromium, v. 12.0.742.112 klasicky pres Spravce softwaru. Opet stejna otazka: je nutno pridavat dalsi zdroje pro aktualizaci tohoto prohlizece? V nabidce jsem nasel moznost zdroje Ubuntu Chromium stable, zatim jsem ho nepridaval do zdroju.

Predem se omlouvam za duplicitu, ale zadne z dosud proctenych prispevku mi jednoznacnou odpoved na tuto otazku nedalo.

Preji hezky den... TK
« Poslední změna: 03 Října 2011, 13:36:53 od tkalina »

donny

• Závislák
Re:Thunderbird a Chromium - aktualizace v Linux Mint 11
« Odpověď #1 kdy: 03 Října 2011, 13:26:46 »
Ano, přidej si ten zdroj, chceš-li poslední verzi. V ubuntu repozitáři nebudeš mít poslední verze - tam jsou jen odladěné verze softwaru, které byly určeny při vývoji té verze Ubuntu (bezpečnostní aktualizace samozřejmě průběžně vycházejí, toho není třeba se obávat).
archlinux @ i7-6700/GTX1080 8G/32G DDR4/.5TB NVMe/WD RED 3TB | Raspbian 8 @ Raspberry Pi
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better!

tkalina

• Návštěvník
Re:Thunderbird a Chromium - aktualizace v Linux Mint 11
« Odpověď #2 kdy: 03 Října 2011, 13:36:25 »
Velmi děkuji za Váš čas a odpověď

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.