Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Unity nefunguje dobře v Ubuntu 11.10 [vyřešeno]  (Přečteno 2234 krát)

Cendas

Unity nefunguje dobře v Ubuntu 11.10 [vyřešeno]
« kdy: 16 Října 2011, 16:39:24 »
Ahoj mám problém s unity když najedu kurzorem do strany obrazovky tak se panel dash nechce vysunout až po stisku tlačítka super ale někdy to funguje, nepodařilo se mi zjistit kdy a proč. A druhý problém je že po tom co počítač nějakou dobu běží tak mi zase nefunguje horní panel místo nabídky se se oběví jen rám okna a když tam nechám kurzor tak minutu stát tak se teprve oběví ta nabídka a když zní něco vyberu a odmáčknu tak to taky dlouho trvá než se to provede. Nevím jestli chápete o co jde ale nevím jak bych to lépe popsal. Nevěděl by někdo jak zjistit kde by mohla být chyba, třeba jestli je nějaký log pro unity.
« Poslední změna: 19 Října 2011, 21:09:47 od Cendas »

Pipkin

• Návštěvník
Re:Unity nefunguje dobře v Ubuntu 10.11
« Odpověď #1 kdy: 17 Října 2011, 14:31:52 »
S tím unity mám stejný problém. Občas (nepravidelně) se mi dash nechce zobrazit při najetí kurzoru na bok. Pomůže až klávesa super. Důvod mě je zatím neznám. Ostatně těch potíží bylo vícero. Prozatím jsem přešel na gnome shell.

compaq

• Závislák
  • Díky všem za rady a tipy.
« Odpověď #2 kdy: 17 Října 2011, 14:48:41 »
11.10
Pokud vám vaše holka či manželka funguje jak má, neměňte jí za mladší, zaděláte si na problém. Stejně to dělejte i s Ubuntu.

Cendas

« Odpověď #3 kdy: 17 Října 2011, 14:58:28 »
Taky už jsem přemýšlel že bych zkusil shell tak jestli funguje tak ho zkusím.

Cendas

Re:Unity nefunguje dobře v Ubuntu 11.10
« Odpověď #4 kdy: 18 Října 2011, 19:04:47 »
Už se to zlepšilo teď už mi to dělá jen při uspání monitoru. Jen nevím jestli ta změna nastala aktualizací nebo tím že sem dal jiný ovladač na grafiku.

Cendas

Re:Unity nefunguje dobře v Ubuntu 11.10
« Odpověď #5 kdy: 19 Října 2011, 21:09:13 »
Tak dnes už to funguje v pohodě asi pomohli aktualizace. :)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.