« Odpověď #5 kdy: 19 Listopadu 2011, 17:15:28 »
Myslis na HDD? Ak bude ten HDD pripojeny co asi bude tak ano. Len si daj pozor pri instalacii na usb aby sa ti na usb instaloval aj grub a aby sa ti nenanutil na HDD. Zkontrolujes to v tom istom okne instalacie ako som ti odkazal v mojom prvom prispevku. Moze sa stak ze instalacka detekuje HDD ako prve predvolene medium na boot a prednastavy instalaciu grub na HDD. Niesom si teraz isty ci musi mat ta flash aj nastaveny parameter boot na particii. Pre istotu ho nastav
http://wiki.ubuntu.cz/GParted#Operaceje to v nastavit priznaky "boot"
Alebo si myslel na HDD? Na HDD to bude tak ze ten grub na testovacej particii ani neuvidis. Vzdy ked v testovacom ubuntu spravys zmenu v grube (nove jadro a pod.) tak nabootujes do staleho ubuntu a tam spustis sudo update-grub. Tento prikaz rozpozna nove jadro v testovacom ubuntu a prida ho do spustacej ponuky(grub). Testovacie ubuntu v tomto pripade nebude mat pristup k ponuke cez ktoru bootujes a tym padom ti ani nemoze znemoznit nabootovanie do staleho ubuntu.
« Poslední změna: 19 Listopadu 2011, 17:24:02 od TIBOR »

IP zaznamenána
HP Laptop 17-ca1xxx Ubuntu Mate 24.04 FF 64bit.
Asus X751LB-TY014H Ubuntu Mate 20.04.1 FF 64bit.
Linus, Lajnas, Línus, Luínus, Lajnus a je mi naozaj jedno, ako ľudia vyslovujú moje meno. Ale "Linux" je vždy "Linux". LINUS TORVALDS, tvorca Linuxového jadra.(V dokumente Revolution OS)