Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: MythTV - nastavení backendu + 2DVB-T karet  (Přečteno 1326 krát)

VIRUS

• Návštěvník
MythTV - nastavení backendu + 2DVB-T karet
« kdy: 22 Listopadu 2011, 20:03:06 »
Zdravím všechny příznivce Linuxu a MythTV obzvlášť :)

Mám dotaz, který jsem tu podobný viděl, ale odpověď mi tento problém nevyřešila.

Mám Backend a 2x frontend.

V Backendu mám 2x DVB-T kartu Winfast DTV2000H. Na první kartě mám nalazené jeden multiplex (ČT1, ČT2....) a na druhé druhý multiplex (NOVA, PRIMA...)

Jde mi o to, že při zaškrtnutí položky "Vyvarovat se konfliktům mezi živou TV a naplánovanými pořady a povolit živé TV přesun naplánovaných pořadů", ale ať první nebo druhý frontend se vždy naladí na druhou TV kartu a jde mi přehrát pouze jeden multiplex. Musím manuálně přepnout vstup na jednom z frontendů.
Mám mít nalazené na každé kartě všechny kanály nebo je problém někde jinde.

Pak mám dotaz zda má někdo rozchozené uspávání backendu a následné zapínání přez wakeonlan - i když mě nejvíce zajímá uspávání a problémy s tím související.

Děkuju moc za odpověďi

VIRUS

• Návštěvník
Re:MythTV - nastavení backendu + 2DVB-T karet
« Odpověď #1 kdy: 23 Listopadu 2011, 06:09:59 »
Tak na tu tv kartu jsem přišel. Jak jsem očekával, problém byl mezi klávesnici a židlí. Problém byl ten, že jsem měl zvolený jeden zdroj obrazu a 2 TV karty....

Takže jsem musel dát 2x zdroj obrazu (nastavit 2 stejné profily akorát jinačí název pro vyhledávání programů) a každé kartě přiřadit zdroj obrazu...

Teď už tedy řeším pouze to uspávání backendu, zda s tím máte někdo zkušenosti...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.