Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Převod nastavení Firefoxu/Thunderbirdu z OS Win7 do Ubuntu  (Přečteno 1350 krát)

sinner

Převod nastavení Firefoxu/Thunderbirdu z OS Win7 do Ubuntu
« kdy: 27 Prosince 2011, 22:51:56 »
Zdravím!
Jsem čerstvý uživatel Ubuntu, tedy holý začátečník :)
Řeším jeden problém, snažím se převést nastavení Thunderbirdu (veškerou poštu) a Firefoxu (záložky, historii,...) z Win7 na Ubuntu. Zkoušel jsem návod na tomhle odkazu http://www.proc.linux.cz/prevod-dat.html , ale nic se nestalo. Respektive se oba programy chovali jako by se neprovedla žádná změna, staré nastavení zmizelo, nové se neukázalo, vypadali jako čerstvě nainstalované.
Zkouším se nějak dopátrat toho, kde jsem vytvořil chybu. Určitě se tu najde někdo, kdo řešil třeba něco obdobného, případně dokáže poradit.

jAster_BA

• Závislák
  • FEI STU stole my soul, don't have time anymore :/
Mám doma všelijaké staré haraburdy ale najviac ma *censored*tie novšie s grafikou ATI/AMD... registered as user #520570

Linuxové počítadlo Automatická kompilácia jadra

sinner

Re:Převod nastavení Firefoxu/Thunderbirdu z OS Win7 do Ubuntu
« Odpověď #2 kdy: 28 Prosince 2011, 22:13:49 »
Tak problém vyřešen, chyba byla ve špatné kopii "profiles". Windows je prostě smetiště a je tam těch verzí "profiles" nějak moc. Pomohlo nakonec to, že jsem u thunderbirdu dal volbu nápověda/technické informace, kde je pak odkaz na složku s profilem. Pak už jsem jen jel podle zmiňovaného návodu a vše proběhlo bez komplikací.
A moc díky za odkazy, pomohli mi v nalezení dané chyby.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.