Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Ubuntu 114n s Unity na windowsy xp cez colinux alebo andlinux.  (Přečteno 697 krát)

Uranianatani

• Návštěvník
Prajem dobré ráno, Ubuntiaci, a aj keď to nerád priznávam, mám problém so inštaláciou Ubuntu s Unitom na môj xp. Skúšal som už andlinux, a podľa návodu som ho aj povýšil, ale potom sa celý andlinux pokazil, prvé sudo, a potom aj terminál.
Takže, najprv, ako odstránim všetok balast po tomto pokuse, ktorý by mohol prekážať? Len prosím nie reinštaláciu xp, nemám cd, trpezlivosť inštalovať ich odznova, ani externý disk na zálohovanie.
Potom, čo pôjde lepšie, colinux alebo andlinux, pokiaľ tam chcem Unita, kompletne s evolution, tým kalendárom, atď., a je jedno či pravé Ubuntu alebo ten istý superos?
Počula som, že 1111o nieje už dobrý, a od neho ide Ubuntu dolu kopcom, ale môžu to byť iba reči, že? Ale aj tak mám radčej superos ktorý je len 114n.
Prosím? Budem vám vďačný, a ak by bolo potrebné s niečim pomôcť, povedzte ako, a uvidím, či by niečo bolo v mojích silách.

elhombre

• Návštěvník
Re:Ubuntu 114n s Unity na windowsy xp cez colinux alebo andlinux.
« Odpověď #1 kdy: 28 Prosince 2011, 10:09:23 »
Sice jsem to nikdy nezkoušel, ale četl jsem, že Ubuntu by se do windowsů mělo dát
nainstalovat přes Wubi. Návod je tady: http://wiki.ubuntu.cz/Wubi

Uranianatani

• Návštěvník
Re:Ubuntu 114n s Unity na windowsy xp cez colinux alebo andlinux.
« Odpověď #2 kdy: 29 Prosince 2011, 09:17:23 »
Nie to nie je čo hľadám, wubi robí dual boot. Nie je to Unity vo windowse.
Mám pocit, ako by to chcelo zložitejšiu odpoveď.

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.