Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Obnova hesel ze smazané klíčenky - jak?  (Přečteno 1134 krát)

Cough

• Návštěvník
Obnova hesel ze smazané klíčenky - jak?
« kdy: 30 Prosince 2011, 22:00:58 »
Příjemný večer přeji,

naivním omylem jsem si z aplikace "hesla a šiforvací klíče" smazala původní klíč, pravděpoboně složku s hesly. Od té doby musím po zapnutí počítače nejen zadávat své správcovské heslo (což jsem předtím nemusela) ale ani si to nepamatuje heslo na wi-fi a k přihlášení ho také musím pořád zadávat, ačkoli to dříve zvládal automaticky.
Nevíte někdo, jak tento klíč, který očividně shraňoval má hesla, obnovit či vytvořit nový?

Děkuji. :)

Rover623

Re:Obnova hesel ze smazané klíčenky - jak?
« Odpověď #1 kdy: 30 Prosince 2011, 23:01:15 »
Pokud je momentálně klíčenka prázdná, měla by se po odhlášení a přihlášení vytvořit klíčenka nová, případně lze vytvořit novou ručně

Cough

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 30 Prosince 2011, 23:30:05 »
Sama se neobnovila a ručně jsem se pokusila klíčenku vytvořit, ale ničemu to nepomohlo - prostě tam teď jen je nějaká klíčenka, ale nejdou mi do ní importovat žádné klíče a samy se tam také nevložily.

Rover623

« Odpověď #3 kdy: 30 Prosince 2011, 23:32:37 »
Je nutné se odhlásit a znovu přihlásit ručně, pak by se měla vytvořit klíčenka znovu

Cough

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 31 Prosince 2011, 12:39:12 »
Tak jsem to udělala a nedosáhla jsem ničeho... Nejsem si jistá, jestli si rozumíme - nemluvím o klíčence, která by po mě vyžadovala heslo - to dělá, tu mám. Jde o jakýsi soubor klíčů, který jsem nechtěně smazala, a kvůli jehož nepřítomnosti po mě klíčenka vyžaduje pořád zadávání hesla (a wi-fi taktéž).

Rover623

« Odpověď #5 kdy: 31 Prosince 2011, 14:00:06 »
Tak to potom musí zodpovědět někdo kdo se detailněji vyzná v seahorse

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.