Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Google chrome - prý zastaralý flash...  (Přečteno 1814 krát)

n.u.r.v.

• Návštěvník
Google chrome - prý zastaralý flash...
« kdy: 21 Ledna 2012, 17:42:27 »
Dobrý den, mám ubuntu 10.10 a prohlížeče firefox a google chrome...používám rozšíření adobe flash (verze 11.1.102)...firefox je ok, ale chrome mi na stránkách kde je potřeba flash pořád hlásí že mám flash zastaralý a nabízí dvě možnosti-tentokrát spustit nebo aktualizovat...když spustím, tak to funguje, ale musím to dělat pokaždé...když dám aktualizovat, tak naběhnou stránky adobe, kde vyberu plugin, který se začne instalovat,ale pak napíše, že už je v pc nainstalovaný...co mám dělat?díky

P.S.: vím že se dá v chrome vypnou tak kontrola aktuálnosti, ale to si nechám jako poslední možnost...

..::malys::..

• Aktivní člen
  • *
  • wake up... hlasujte minus :)
    • CZTorrent
Re:Google chrome - prý zastaralý flash...
« Odpověď #1 kdy: 21 Ledna 2012, 18:18:24 »
Dobrý den, mám ubuntu 10.10 a prohlížeče firefox a google chrome...používám rozšíření adobe flash (verze 11.1.102)...firefox je ok, ale chrome mi na stránkách kde je potřeba flash pořád hlásí že mám flash zastaralý a nabízí dvě možnosti-tentokrát spustit nebo aktualizovat...když spustím, tak to funguje, ale musím to dělat pokaždé...když dám aktualizovat, tak naběhnou stránky adobe, kde vyberu plugin, který se začne instalovat,ale pak napíše, že už je v pc nainstalovaný...co mám dělat?díky

P.S.: vím že se dá v chrome vypnou tak kontrola aktuálnosti, ale to si nechám jako poslední možnost...
smazat profil chrome (nekam si ho schovej pokud nepomuze )     a nainstalovat (preinstalovat) flash  (ze zdroju) pak by to tu chybu nemelo zobrazovat 
« Poslední změna: 22 Ledna 2012, 01:14:54 od ..::malys::.. »
Občas se nudím   ;D
http://malysss.deviantart.com

n.u.r.v.

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 22 Ledna 2012, 00:16:01 »
já ale flash mám nainstalovaný (ukazuje se v seznamu nainstalovaného softwaru)...a chrome byl nainstalovaný až dávno po flashi....ve firefoxu flash funguje normálně...

..::malys::..

• Aktivní člen
  • *
  • wake up... hlasujte minus :)
    • CZTorrent
« Odpověď #3 kdy: 22 Ledna 2012, 01:14:08 »
já ale flash mám nainstalovaný (ukazuje se v seznamu nainstalovaného softwaru)...a chrome byl nainstalovaný až dávno po flashi....ve firefoxu flash funguje normálně...
prave proto ti tak radim kdyz si myslim ze bude nekde  chyba v profilu chrome
Občas se nudím   ;D
http://malysss.deviantart.com

n.u.r.v.

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 22 Ledna 2012, 02:35:54 »
aha, už chápu...hned zítra to zkusím a dám vědět...teĎ jdu zjistit jak se maže profil v chromu...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.