Zdravím,
1) Máte někdo zkušenosti s (naprosto úžasnou a perfektní) aplikací MiXXX? Potřebuji nastavit odposlech ze sluchátek. Vím že se to dělá v Předvolby -> zvukový hardware a tam je položka sluchátka. Ale problém je nejspíš mezi klávesnicí a židlí, absolutně netuším co tam nastavit. Potřebuji to nastavit tak aby mi výstup na sluchátka hrál z druhého jack výstupu (čili vlastně vstupu pro mikrofon). Určitě to tak jde, možná to souvisí s mojí další otázkou.
2) Můžete mi někdo jako úplnýmu debilovi vysvětlit jak funguje a jak nastavit program Jack? Slouží k propojování "vstupů a výstupů" mezi aplikacemi až k výstupu ze zvukové karty. Potřeboval bych spojit nějaký open source synthesizer s nějakou midi klávesnicí (oba dva druhy těhle aplikací jsem v reopzitářích našel, pokud doporučíte nějaký konkrétní budu jedině rád) a to celé ideálně spojit s mixem a poslat na výstup (který bych potom ještě chtěl nahrávat).
Jinak co se týká konfigurace toho Jacku, tak opravdu se nebojte že byste mě nějakým vysvětlením navíc urazili :-D mě to po lopatě nestačí, na mě je to potřeba lopatou :-D.
Jinak samozřejmě by byla ideální nějaká aplikace která by to uměla všechno - měla v sobě hudební plotny a sampler bindovatelný na klávesnici... bohužel se mi takovou najít nepodařilo...
Děkuji všem