Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Reinstalace kubuntu  (Přečteno 950 krát)

nevidalma

• Návštěvník
Reinstalace kubuntu
« kdy: 08 Března 2012, 12:47:14 »
zdravim,muj pc je v takovem stavu ze tento prispevek musim psat z mobilu,prto se olmlouvam za preklepy a diakrtiku.

Mam kubuntu a potrebuji ho preinstalovvat, na datech mi nezalezi takze byh chtel docilit jeste neposkrvneneho OS. je mozne to provest bez live cd? protoze muj ntb nebootuje nic jineho nez win 7 (hp 4510s) prvniinstalaci kubuntu sem provedl na stol. pc za pomoci predelani hdd a to jeste k tpmu z flashky a opravdu se mi nechcou rozebirat 2 pc znova,nekdo nejaky napad?
« Poslední změna: 08 Března 2012, 15:32:15 od nevidalma »

Skid

• Návštěvník
Re:Reinstalace kubuntu
« Odpověď #1 kdy: 08 Března 2012, 20:32:05 »
Sorka, napoprve jsem to blbe pochopil, brani ti neco pouzit tu flash pamet primo do PC?
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
G! d- a- s: C++ BAHSL++ P+ L++  E--- W+ N-- K- w-- O- M- V- Y  PGP- t--- !tv b+ DI- D+ e++ h--  ------END GEEK CODE BLOCK-----

nevidalma

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 08 Března 2012, 20:42:05 »
Fuuu tak děkuji za příspěvek ale porobil sem si to sám a jako začítečník s kubuntu (2dny) docela nervíky, už sem myslel že nahodím okna  :P btw. problem byl ve špatném ovladači grafické karty proto byl PC naprosto nepoužitelný v graf. modu a v příkazech se ještě tolik neorientuju abych to spravil z recovery módu.

p.s. Zjistil sem že na můj ntb HP 4510s se musí něco sosnout aby bootovala flashka = proto ten problém :D

Skid

• Návštěvník
« Odpověď #3 kdy: 09 Března 2012, 21:18:04 »
Hlavne ze se povedlo :o) Nemas zac.  8)
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
G! d- a- s: C++ BAHSL++ P+ L++  E--- W+ N-- K- w-- O- M- V- Y  PGP- t--- !tv b+ DI- D+ e++ h--  ------END GEEK CODE BLOCK-----

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.