Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Chybné zavírání oken  (Přečteno 1496 krát)

reb

• Návštěvník
Chybné zavírání oken
« kdy: 08 Října 2007, 22:28:55 »
Zdravím, mám 7.04 feisty fawn. Kartu nvidia. Nainstalovane ovladace nvidia, vse ok. Nainstalil jsem compiz fusion. Kdyz ted kliknu na krizek tak se mi okno misto zavreni jakoby cele oznaci, napr u firefoxu nebo prehravace videa a krizek ani max ani min nefunguje. Musim dat soubor a konec. Dost me to otravuje, nevite nekdo co s tim pls?

3m9d

• Stálý člen
  • **
Re: Chybné zavírání oken
« Odpověď #1 kdy: 08 Října 2007, 22:45:12 »
U berylu mi tohle (nebo podobné věci) dělají některá témata taky - jakoby neladilo umístění tlačítka s umístěním jeho grafické podoby ---> takže já bych zkusil změnit téma  ;)
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

reb

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 09 Října 2007, 07:09:44 »
U berylu mi tohle (nebo podobné věci) dělají některá témata taky - jakoby neladilo umístění tlačítka s umístěním jeho grafické podoby ---> takže já bych zkusil změnit téma  ;)
Vypnul jsem efekty prostredi a vse se vratilo k normalu, krizky funguji.
Problem je, ze pokud efekty prostredi zapnu a ja je zapnute chci, cele se mi to zase rozhodi.
:(
« Poslední změna: 09 Října 2007, 07:23:46 od reb »

3m9d

• Stálý člen
  • **
« Odpověď #3 kdy: 09 Října 2007, 13:23:43 »
No a zkoušel jste změnit styl/téma (v Emeraldu - nebo co má compiz fusion)?
* Ve Windows jde všechno - do někdy, v Linuxu jde všechno od někdy. * Omlouvám se jestli vám proti vaší vůli vykám... Jsem tak zvyklý. * Kdo nemůže žít bez opravování překlepů, ať to dělá na wiki! :)

Marp

• Moderátor
  • Závislák
  • Moje práce není probudit ovce, ale shromáždit vlky
    • Marek Marp Pszczolka
« Odpověď #4 kdy: 09 Října 2007, 22:42:23 »
Vypnul jsem efekty prostredi a vse se vratilo k normalu, krizky funguji.
Problem je, ze pokud efekty prostredi zapnu a ja je zapnute chci, cele se mi to zase rozhodi.
:(

Stáhni si témata pro Compiz resp. Beryl z http://gnome-look.org/ jsou pro tyto "frajeřinky" zvlášť připravené, klasické témata ti budou blbnout.
Marek *Marp* Pszczolka
--------------------------------------------
Lenovo IdeaPad 5, CPU: 8jádrový AMD Ryzen 7, 16GB RAM, GPU: AMD ATI Renoir, 512GB SSD + Debian GNU/Linux Bookworm/Sid - Kernel: 5.18

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.