Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Viacero problemov po inštalácii ia32-libs  (Přečteno 906 krát)

s-player

• Návštěvník
Viacero problemov po inštalácii ia32-libs
« kdy: 23 Dubna 2012, 21:02:27 »
Zdravím Vás, žiaľ opäť mám problémy s OS a opäť nastali po inštalácii ia32-libs. Nechápem čo to ma už znamenať, počítač sa mi znova preinštalovať nechce kedže som to spravil za posledné mesiace min. 10x. Bohužiaľ pre prácu 32ky potrebujem.

K problému. Po inštalácii sa mi mierne spomalil PC a veľká kopa programov mi nefunguje prípade sa zapnú ,ale nefungujú ako majú napríklad KolourPaint niečo nakreslím ,ale neuloží sa to ,ale sekne a vyhodí error to isté nastane pri klasickom nastavení. Ubuntu centrum vôbec nespustím vyhodí to okienko ,že sa zapína ,ale zmizne. Taktiež Synaptic. Zapnem zobrazí sa mi okno a načítava po chvíľe zosivne-sekne a zruší sa. Bolo potrebné nainštalovať 32 lib pred inštaláciou ostatných programov. ( Takýto problém mám prvý krát ). Dokonca ešte som nestihol nainštalovať ani grafické ovládače čiže ventilátor mi ide na plne pecky.

Pokúšam sa teraz odinštalovať ia32-libs no márne. Synaptic nerozbehám a ked zadám príkaz do terminálu tak mi vyhodí "Načítavajú sa balíky ... 0%" tam to sekne a po chvili to hodí nový čistý riadok pre další príkaz to platí aj pri pokuse odinštalovať iné programy napríklad spomínaní KolourPaint.

Ak by mi s tým niekto poradil bol by som mu maximálne vdačný...

Rover623

Re:Viacero problemov po inštalácii ia32-libs
« Odpověď #1 kdy: 24 Dubna 2012, 09:20:07 »
Zkoušel jsi recovery mode

s-player

• Návštěvník
« Odpověď #2 kdy: 24 Dubna 2012, 12:23:09 »
Áno skúšal som takmer všetky mody všade to je rovnaké...

Rover623

« Odpověď #3 kdy: 24 Dubna 2012, 15:09:46 »
jakou máš vlastně verzi Ubuntu, vím, že v 11.10 to bylo reportované jako bug

s-player

• Návštěvník
« Odpověď #4 kdy: 24 Dubna 2012, 19:05:50 »
11.10, problémov s tým som už mal viac. Napríklad ked som uspal book následne na druhý deň zapol tak obrazovka bola čierna a nenačítalo to proste plochu. Musel som to vypnúť natvrdo. No a ked som zapol book, logol sa tak sa napríklad neobjavila vôbec ikonka WIFI a BT nefungoval ( Nebol nájdený ovládač ) pri tom tam bol a dal som aj reinstall no a proste nič...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.