Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Kolik balíků pro instalaci všeho možnýho potřebuju?  (Přečteno 7429 krát)

Pavelp

• Host
Kolik balíků pro instalaci všeho možnýho potřebuju?
« Odpověď #25 kdy: 11 Února 2007, 21:43:44 »
Citace: Vojtin
Je mu 11!
To jsem si taky precetl, ale dokazat se to neda. Nikdo se tazateli nevysmiva a neurazi ho. Je treba pochopit, ze na urcite cinnosti je nutny urcity stupen poznani. Ridit auto Vas taky nepusti  v 6 letech . Tazatel musi poznat, ze tohle neni playstation a ze se dostava do sveta "dospelych". Tajit to nelze, je to treba priznat. Neni mozne se blamovat odpovedmi typu: "Na Wine se udělalo hodně práce a IMHO předběhl Cedegu..." cloveku, ktery nedokaze tu informaci zpracovat.
Mozna tvrda slova, ale stojim si za nimi.

Vojtin

• Host
« Odpověď #26 kdy: 11 Února 2007, 22:34:23 »
Citace: Pavelp
Citace: Vojtin
Je mu 11!
To jsem si taky precetl, ale dokazat se to neda. Nikdo se tazateli nevysmiva a neurazi ho. Je treba pochopit, ze na urcite cinnosti je nutny urcity stupen poznani. Ridit auto Vas taky nepusti  v 6 letech . Tazatel musi poznat, ze tohle neni playstation a ze se dostava do sveta "dospelych". Tajit to nelze, je to treba priznat. Neni mozne se blamovat odpovedmi typu: "Na Wine se udělalo hodně práce a IMHO předběhl Cedegu..." cloveku, ktery nedokaze tu informaci zpracovat.
Mozna tvrda slova, ale stojim si za nimi.
Já to nepopíram, spíš mě udivuje, že dítě se pustí do linuxu :)

MicHo

• Aktivní člen
  • *
    • http://www.tm-league.wz.cz/TML2/
« Odpověď #27 kdy: 11 Února 2007, 22:39:23 »
Ale nie, neodradzujme ho, len treba problem, ktory sa vyskytne poriadne zdokumentovat
aby ochotni ludia dokazali problemu pomoct, mozno svojou otazkou uzivatel myslel nieco
dolezite, len sa zle vyjadril, nechajme mu priestor a verim, ze nam to sam vysvetli. :)
Ubuntu 6.10, Gnome 2.16.1, Beryl 0.3.0...
Ak chcete vedieť, ako sa dá zo dňa na deň prejsť z XP na Linux, tak si pokecáme
 HOWTOs C++ Bash

Jiří :Kačer: Voseček

• Stálý člen
  • **
  • občasný návštěvník
    • Můj weblog
« Odpověď #28 kdy: 19 Února 2007, 15:10:38 »
A nepomohlo by kompletní odinstalování wine pomocí sudo apt-get autoremove --purge wine?
A pak nainstalovat tu verzi z balíku, kterou tam někdo posílal (a po který se mu to podělalo)?

Mně kompletní odinstalace věci včetně konfiguráků -common docela pomáhá :)
Všechno co k životu skutečně potřebujeme, můžeme vcelku levně koupit, jen zbytečnosti jsou drahé. Hrajte frisbee - www.frisbee.cz

ing. Roubátko

• Host
« Odpověď #29 kdy: 19 Února 2007, 17:46:34 »
radši se napřed koukni na www.winehq.org jestli ty hry pod wine vůbec půjdou. jestli máš počítač hlavně na hry tak se obávám že linux pro tebe nebude to pravý, protože linux na hry prostě neni. může být, ale rozhodně ne pro zuřivý pařany který upgradujou počítač jen kvůli hrám. a asi se budeš muset předem smířit s tim že ti určitě některý hry nepůjdou. no a potom si odinstaluj wine co máš teď (když ti teda blbne) a potom si ho znova nainstaluj. synapticem nebo adeptem. no a dál potom už ti bude muset poradit někdo jinej:-) ale můžeš zkusit prostě přes wine spustit instalačku tý hry a potom opět přes wine hru spustit (kliknout pravým na setup / spouštěč hry a dát "otevřít pomocí" a napsat "wine") a uvidíš...ale s tim ti fakt musí poradit někdo jinej, na to já odborník nejsem, přes wine jsem spouštěl jen qip (komunikátor) a carmageddon 2, kterej podle winehq nejde...opravdu nejde:-)
toš asi tak....

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.