Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Problémy pri pripájaní na domény .com .net .org [vyřešeno]  (Přečteno 1215 krát)

milos23

• Návštěvník
Mám nainštalované Ubuntu 12.04. Pri použití akýchkoľvek prehliadačov (Mozilla , Epiphany , Chrome atď. ...) sa mi len zriedkavo podarí dostať na stránky , ktorých koncová doména je .com (zväčša - tak v 90% prípadov sa to jednoducho nepodarí). Obdobne sa systém správa aj pri pripájaní na stránky s koncovými doménami .org  , .net či .eu). Naopak so stránkami postavených na doménach .cz , .sk , .hu , .de a pod. prakticky nie sú žiadne väčšie ťažkosti. Takto sa správali v mojom PC aj staršie verzie Ubuntu. Prakticky mi to znemožňuje využívanie mnohých dôležitých služieb , ako je napr. gmail , hotmail , yahoo , You Tube a ďalšie. Prosím o pomoc niekoho  , kto by mi vedel vysvetliť v čom asi väzí problém , prípadne ako ho vyriešiť. Ďakujem.
« Poslední změna: 28 Srpna 2012, 23:43:30 od Martin Kiklhorn »

fuzadlo

• Návštěvník
Re:Problémy pri pripájaní na domény .com .net .org
« Odpověď #1 kdy: 27 Srpna 2012, 23:27:48 »
Zadaj priamo do prehliadača miesto www...org číslo: 91.198.174.225
ak okamžite načíta úvodnú stránku wikipedia.org, tak potom stačí zmeniť DNS-ky
Postup:
Upraviť pripojenia > Sieťové pripojenia > vyber sieť > daj Upraviť...
tam zmeň Nastavenia IPv4 > Metóda: Automaticky (DHCP) len adresy
do DNS servery napíš 8.8.8.8 a dole daj Save.
« Poslední změna: 28 Srpna 2012, 00:08:00 od fuzadlo »

milos23

• Návštěvník
Re:Problémy pri pripájaní na domény .com .net .org
« Odpověď #2 kdy: 28 Srpna 2012, 21:29:54 »
 :) Ďakujem fuzadlo. Urobil som ako si mi poradil a ono to funguje (no dúfam , že to tak aj zostane). A ja som sa celé tie roky trápil  ::) Ešte raz vrelý dík , prajem fajn pohodu ;)

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.