Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Bluetooth - problém s prijímaním súborov  (Přečteno 1388 krát)

misoxxx

• Návštěvník
Bluetooth - problém s prijímaním súborov
« kdy: 08 Května 2012, 18:13:07 »
Dobrý deň, chcel by som vás poprosiť o pomoc s Ubuntu 10.04. S mobilom sa mi podarí spojiť, ale keď chcem prehliadavať súbory na ňom, vypíše to túto chybu:

Could not display "obex://[D4:5D:42:0D:5A:E0]/".
Error: Method "CreateBluetoothSession" with signature "sss" on interface "org.openobex.Manager" doesn't exist
Please select another viewer and try again.

Keď chcem poslať súbor z počítača do mobilu, chyba znie:
Method "CreateBluetoothSession" with signature "vvs" on interface "org.openobex.Manager" doesn't exis.

Toto sa deje len keď posielam cez bluetooth manager. Keď na to idem cez gnome bluetooth, z počítača do mobilu sa pošle bez problémov, ale keď kliknem na Browse files on device a vyberiem svoj mobil, nestane sa vôbec nič. Mám povolené prijímanie súborov cez blue. Na internete som našiel tento problém, ale nebol vyriešený. Viackrát som preinšaloval blueman aj obex-data-system ale nepomohlo to. Dúfam že tu mi niekto bude vedieť poradiť.

allienman23

• Návštěvník
Re:Bluetooth - problém s prijímaním súborov
« Odpověď #1 kdy: 25 Září 2012, 17:32:21 »
mám uplně stejný problém,jedná se o NB asus k52jr, ubuntu 12.04...mobil NB vyhledá,spojí se s ním ale pak se mi v mobilu vypíše "neuspěšný"...

petus

• Aktivní člen
  • *
Re:Bluetooth - problém s prijímaním súborov
« Odpověď #2 kdy: 26 Září 2012, 15:16:53 »
Citace
keď kliknem na Browse files on device a vyberiem svoj mobil, nestane sa vôbec nič

tenhle problém je tu velmi, velmi dlouho... zatím jsem nenašel řešení nokia C5-00
Ubuntu 11.10 (x86) s Gnome,Lenovo G550 :-)
http://www.chiptron.wz.cz

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.