Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Vaše pomoc je stále potřeba!

Autor Téma: Doky - neúspěšné pokusy. Jaký funguje - a jak ?  (Přečteno 999 krát)

libcha

• Aktivní člen
  • *
Doky - neúspěšné pokusy. Jaký funguje - a jak ?
« kdy: 08 Října 2012, 18:25:57 »
Ahoj,
s instalací Lubuntu (12.10; vím vím experimentál, ale na tohle to nebude mít vliv) jsem se rozhodnul propadnout dokům.

První pokus byl Docky (2.1.4): viděl jsem ho hezky nakonfigurovaný v Luninux OS - a neviděl jsem problém s napodobením toho.
Problém je, že v Nastavení je combobox Skrývání k nastavení skrývání panelů trvale neaktivní - a widget pro nastavení zvětšení ikon při přejezdu myší úplně chybí - takže jsem nepřišel an to jak to nastavit. Tím hůř, že jsem nenašel ani žádné konfiguráky (třeba něco ve smyslu ~/.config/docky)...

Druhý pokus Cairo-dock (3.0.99-beta1): je pod ním neustále černý obdélník (i když je skrytý) i když návody tvrdily, že když nainstaluju compiz a akceleraci (apt-getnul jsem nvidia-current), obdélník zmizí. Další menší problémy jsou: když sjedu myší, čekám neúměrně dlouho, než se vysune (i když jsem zvýšil edge-sensitivity v .config/cairo-dock/current-theme/cairo-dock.conf na šestinásobek původní hodnoty) a že připíchnuté spouštěče jsou zapomenuty po restartu.

Tak se ptám: co používají ostatní, a jak to mají nastavené? Díky za reakce...

Provoz zaštiťuje spolek OpenAlt.